DOTA2- problem

Witam. mam do was pytanie a mianowicie zauważyłem że bardzo duże grono ludzi gra w DOTA 2 wszedłem na oficjalna ich stron www.dota2.com i nie ma żadnego pliku do ściągnięcia tej gry. I mam do was pytanie jak mam w to zacząć grać ską mam pobrać gdzie się zarejestrować bo niestety szukałem i nic nigdzie nie jest podane.

P.S. Jest jakaś wersja Steam ale tam trzeba jakiś klucz aktywacyjny i troche tego nie rozumiem gdyż ta gra jest za darmo.

1. DotA 2 nie wyszła jeszcze.

2. DotA 2 znajduje się w fazie ZAMKNIĘTYCH beta testów.

3. Nie wejdziesz do niej, jeśli nie zdobyłeś klucza. A jest go bardzo trudno zdobyć. Jego cena na aukcjach to niekiedy 100 zł.

4. W DotA 2 zagrasz tylko na oryginalnym STEAM.

5. Nikt nie powiedział, że gra będzie za DARMO. Sądzę, że jakaś symboliczna opłata będzie.

Jasne?

klucz aktywacyjny i troche tego nie rozumiem gdyż ta gra jest za darmo.

O ile wiem to DOTA2 jest dalej w fazie CBT = trzeba klucz i kto powiedział, że będzie za darmo?

aha rozumiem dobra dzięki za szybką odpowiedz na temat. To troche jest dziwne ponieważ są już turnieje w DOTA2 a jeszcze mało w to osób gra trochę dziwne.

turnieje w DOTA2 a jeszcze mało w to osób gra trochę dziwne.

To niestety ukazuje fakt, że nie ma różnicy oprócz grafiki między 1 i 2.

I fakt jest taki że ta gra nie będzie f2p tylko b2p. (:

Czy ja wiem czy tak mało i wstęp dla wybrańców, skoro na serwerach jest 25-50k online?

Tylko rusków dużo, irytujący są.

To po to się pytałeś skąd wziąłem klucz oj nieładnie Vampir.

Aktualnie nie dostaje się 2 giftów ze względu an to że Valve miało dość handlowaniem dostępu do bety.

Witam. mam do was pytanie a mianowicie zauważyłem że bardzo duże grono ludzi gra w DOTA 2 wszedłem na oficjalna ich stron www.dota2.com i nie ma żadnego pliku do ściągnięcia tej gry. I mam do was pytanie jak mam w to zacząć grać ską mam pobrać gdzie się zarejestrować bo niestety szukałem i nic nigdzie nie jest podane.

P.S. Jest jakaś wersja Steam ale tam trzeba jakiś klucz aktywacyjny i troche tego nie rozumiem gdyż ta gra jest za darmo.