Dota2

Witam.

Jeżeli ktoś posiada beta-key do Doty2 i nie ma czasu na grę lub nie jest zainteresowany grą w nią to byłby mi miło jakby ta osoba przekazała mi na priv beta-key. Piszę to gdyż nie zostałem zaproszony do beta testów a mam ochotę zapoznać się drugą odsłoną Doty i mieć jakąś decyzje w sprawie dalszej gry.

Pozdrawiam ;)

A tam są w ogóle jakieś klucze? Bo ja wypełniłem jakąś tam ankietę na Steamie, dotyczyła gier MOBA czy doty(juz nie pamietam), a później, po jakiś tam dłuższym okresie czasu, dostalem mail'a, że zostałem wybrany do bety, i mogę pobrać ją na Steamie, ale nie pamietam, zebym mial jakies klucze czy cos. (Ankieta jest, z tego co pamietam, jak wejdziesz w sklep -> Dota 2-> i tam gdzies).

kluczy/giftow nie ma juz, bo ludzie nimi handlowali

gra narazie jest po takim etapie, że nie warto w nią grać, na dzien dzisiejszy jest gorsza od hona, 8 miechow bety, a dalej słaba gra

kluczy/giftow nie ma juz, bo ludzie nimi handlowaligra narazie jest po takim etapie, że nie warto w nią grać, na dzien dzisiejszy jest gorsza od hona, 8 miechow bety, a dalej słaba gra

co ty k**wa pieprzysz? słaba, ja nie zauważyłem żadnego buga, żadnego, widocznie nie grałeś w Dota 1, albo grałeś za krótko w Dota 2, albo Cię jechali za bardzo - niepotrzebne sobie skreśl

Po tym co zobaczyłem na GP prezentowanych na YT to kiszka jakich mało, chyba tylko fanatycy będą w to grać

kluczy/giftow nie ma juz, bo ludzie nimi handlowaligra narazie jest po takim etapie, że nie warto w nią grać, na dzien dzisiejszy jest gorsza od hona, 8 miechow bety, a dalej słaba gra

LOL ? To teraz się uśmiałem. Prawdopodobnie tak jest jak pisze guru, dostałeś tak ładnie że nie masz ochoty tego powtórzyć, o ile w ogóle grałeś w ten tytuł. (:

Guru jak dla mnie jako redaktor powinieneś zachować troszkę kultury ;)

Mi osobiście gra się dobrze :)

Kto chce pograć trochę premade - dodajcie mnie na steam: curenor :)

co ty k**wa pieprzysz? słaba, ja nie zauważyłem żadnego buga, żadnego, widocznie nie grałeś w Dota 1, albo grałeś za krótko w Dota 2, albo Cię jechali za bardzo - niepotrzebne sobie skreśl
LOL ? To teraz się uśmiałem. Prawdopodobnie tak jest jak pisze guru, dostałeś tak ładnie że nie masz ochoty tego powtórzyć, o ile w ogóle grałeś w ten tytuł. (:

zabawne... powiedzcie mi pod jakim aspektem ją oceniacie fanboye.

grafika? hon lepszy (wybacz ale piksele "too stronk")

chary? hon ma wiecej, po drugie obie gry maja podobne postacie bo wzorowane/kopiowane z doty 1

spolecznosc? dota 2 90% ruskow

matchmaking? dota 2 , brak rankingow, trafiaja ci sie czasem randomy, czasem ludzie z ktorymi mozna pograc

brak bugow? nie wiem czy ty grałeś w to, albo po prostu jesteś niewidomy... podam 2 ktore spotkalem nawet dzisiaj kilka razy (rzucajac glewia silencera w przeciwnika stajacym na innym poziomie terenu, to nie dostawał dmga, podczas gdy mi mane za skilla pobrało, pojawia sie komunikat gdy minie 5 minut od leava - mozesz bezpiecznie opuscic gre, wychodzisz, gdy twoj team wygra win sie nie liczy a lose tak)

dzwieki? tu akurat po rowno, hon ma fajnych voice aktorow, dota natomiast wypada przy nim slabiutko, za to dota ma fajny patent ze postać po zakupu itema/killing streaku i innych sytuacjach rzuca jakimis kwestiami

podkreślam NA DZIEN DZISIEJSZY

8 miesiecy bety a ta gra dalej wypada dosc kiepsko

troche nie po ludzku napisane ale szkoda mi czasu na poprawe

fanboye precz

Guru jak dla mnie jako redaktor powinieneś zachować troszkę kultury

Redaktor czy nie, jeśli jest fanbojem to na pewno nie będzie trzymać kultury. Zresztą nawet mimo to, guru szczyci się tym że się nie trzyma kultury, więc naprawdę niepotrzebnie to piszesz ;)

@topic: szczerze powiem że bym sobie sprawdził jak ta cała słynna DotA2 wygląda i działa. Pytanie tylko brzmi: jak będzie działać to F2P w DotA? Bo jeśli podobnie jak w AoE Online...

EDIT: @wujek: nie ma to jak grać w betę i wymagać rankingu. Taaaak...

wiesz, nie o to mi chodziło, bardziej o to matchmaking jest bardzo irytujacy przez brak rankingu, nie chodzi mi tu o elo, rating czy tym podobne rzeczy tylko nawet o

dobieranie ludzi o podobnej ilosci rozegranych meczy, albo o podobnej win/lose

po 2 porownywałem obie gry aby pokazać jak dota 2 jest bardzo zacofana

Edit

Niestety ale nazwa DOTA, przeżarła komuś oczy i zdrowy rozsądek, jesli go oczywiscie wczesniej mieli

ide sie ogarnac bo pisze zupełnie bez składni i gramatyki ;d

@kolejny edit

jaki debil hejtuje gre za przegrany mecz lol

takiej glupoty nie slyszalem, widze ze jesli chodzi o dota2 to mozgoff/logikaoff jesli cokolwiek takiego mieliscie :D

Jestem takim fanbojem doty, jakim lola, hona, nawet metina czy innych tibio-podobnych wynalazków. Jeśli ktoś w czasie bety zaczyna wypisywać takie bzdury, to albo jest totalnym albo nie grał w grę. Co do tego fragmentu:

grafika? hon lepszy (wybacz ale piksele "too stronk")chary? hon ma wiecej, po drugie obie gry maja podobne postacie bo wzorowane/kopiowane z doty 1
Powodzenia jeśli na prawdę uważasz że jeśli ładniejsze i więcej to główne Twoje priorytety. (:

hahahha fanboy ze az sie usmialem

idz grac w dote 2 bez bohaterów grając creepami fanboyu ;d

i widze ze wypominasz tylko rzeczy ktore ci pasuja a inne omijasz.

naprawde skoncz bo widzac te posty to już żal mi się robi ciebie :(

dobranoc na dzisiaj i dzieki za ta porcje humoru i za poprawe samopoczucia :D

A hejterzy będą hejtować... ;)

Taki ze mnie fanboy jak z Tuska premier.

Po prostu chciałem sprawdzić Dotę2 na własne oczy i paluszki.

A czy da radę się jeszcze załapać na steamie na invy do Doty2 lub zdobicie w inny sposób inva?

nie ma to jak porównywać Dote 2, która ma chyba najlepszą wizje na przyszłość z wszystkich gier MOBA do HoNa, który niedługo całkiem padnie.

Nie przesadzaj killer625, z HONem źle nie jest. Zawsze jest z kim grać, kiedy tylko nie wejdziesz. (: Akurat o gatunek moba można być spokojnym, czego nie można powiedzieć o mmorpg. Moba coraz szybciej zyskuje nowych graczy, czy to tych casualowskich czy to tych ogarów. Utrzymanie serwerów także jest tańsze, ponieważ jakby nie patrzeć to gra roomowa, dlatego też na pewno gry tego typu będą się rozwijały.

HoN umiera każdy to powie, gdyby obecnie każdy mógł wbić do doty2 bez klucza to HoN juz by padł bo jest kierowany do tej samej części graczy co dota2. LoL nie padnie bo jest skierowany głównie do casualowych graczy, a HoN to taka "dota2 wannabe" tyle że za późno przeszli na F2P i zostaną wyparci z rynku przez dote2 jak w końcu kiedyś się beta skończy.

co do zdobycia klucza na bete to najlepiej oglądać streamy zawodowych graczy, oni często rozdają klucze dla widzów.

Wszystko jest ściągnięte z Doty 1 wszystkie postacie z hona można teraz te nowe nie , ale w lolu jest tak samo teraz niektórzy ,,płaczą" bo nie mają doty 2 i zazdroszczą i taka jest prawda i dlatego ją hejtują.

Jeżeli ktoś robił Ankiete na steamie to hmm 2 dni temu było rozdawanie gier do Steam więc zalogujcie sie na steamie i sprawdzcie czy w Bibliotece gier macie Dota 2. Racja teraz jest 0 balansu wezme postać maga i rozwalam wszystkich na combo do konca gry, wezme maga innego które też ma same skille atakujące nic nie robie. Kluczy już nie rozdają teraz dodają bezpośrednio do Biblioteki