co ty k**wa pieprzysz? słaba, ja nie zauważyłem żadnego buga, żadnego, widocznie nie grałeś w Dota 1, albo grałeś za krótko w Dota 2, albo Cię jechali za bardzo - niepotrzebne sobie skreśl
LOL ? To teraz się uśmiałem. Prawdopodobnie tak jest jak pisze guru, dostałeś tak ładnie że nie masz ochoty tego powtórzyć, o ile w ogóle grałeś w ten tytuł. (:
zabawne... powiedzcie mi pod jakim aspektem ją oceniacie fanboye.
grafika? hon lepszy (wybacz ale piksele "too stronk")
chary? hon ma wiecej, po drugie obie gry maja podobne postacie bo wzorowane/kopiowane z doty 1
spolecznosc? dota 2 90% ruskow
matchmaking? dota 2 , brak rankingow, trafiaja ci sie czasem randomy, czasem ludzie z ktorymi mozna pograc
brak bugow? nie wiem czy ty grałeś w to, albo po prostu jesteś niewidomy... podam 2 ktore spotkalem nawet dzisiaj kilka razy (rzucajac glewia silencera w przeciwnika stajacym na innym poziomie terenu, to nie dostawał dmga, podczas gdy mi mane za skilla pobrało, pojawia sie komunikat gdy minie 5 minut od leava - mozesz bezpiecznie opuscic gre, wychodzisz, gdy twoj team wygra win sie nie liczy a lose tak)
dzwieki? tu akurat po rowno, hon ma fajnych voice aktorow, dota natomiast wypada przy nim slabiutko, za to dota ma fajny patent ze postać po zakupu itema/killing streaku i innych sytuacjach rzuca jakimis kwestiami
podkreślam NA DZIEN DZISIEJSZY
8 miesiecy bety a ta gra dalej wypada dosc kiepsko
troche nie po ludzku napisane ale szkoda mi czasu na poprawe
fanboye precz