Dota2

problem a właściwie nadmiar gier na steamie czyli miałem konto steam cs _ inne duperele aż tu patrze dota 2

1 pytanie czy może ma to każdy czy za to się płaci $

2. jak jest płatne a ja nie kupiłem dlaczego mam czy ktoś się mógł pomylić i wpisać mój NIK steam

Nie może wypełniłeś ankietę albo po prostu ci dali xD to nie jest płatne

Nie może wypełniłeś ankietę albo po prostu ci dali xD to nie jest płatne

to sokro to nie jest płatne czyli do kuoienia jaknp cs ludzie to kupują za kasę patacie itp a po drugie lol jest lepszy

po drugie lol jest lepszy

LoL jest łatwiejszy, to na pewno - dzięki czemu trafia do większej i młodszej grupy odbiorców

Ale z lolem nigdy nie będzie takiej zabawy jak w docie ;D dotka to wogole Inna Bajka niż lol

Dota 2 - Ciężka do ogarnięcia , ciekawa , Bardzo rozbudowany system

Lol - Casual , Banalna , Pelna Dzieci , Mało rozbudowany System

Dota 2 - Buildowanie Postaci Strengthem I Int Bądź Agi + masa item skilli , Lepsze TF WYMAGA MYŚLENIA

Lol - Hmm Do ogarnięcia Wystarczy Kupować tylko full ad attack speed lub Full Ap ;D WYMAGA LEKKIEGO PRZYZWYCZAJENIA Nie trzeba duzo myślec Haha :D

Teraz każdy na steamie ma możliwość ściągniecia Dota 2. Jednakże, jest to tylko spectator client, na którym można oglądać mecze. Nie można na nim grać gier. Wydali go z okazji turnieju Dota 2 International i jeżeli zostaniesz zaproszony, będziesz mógł na nim grać.

Teraz każdy na steamie ma możliwość ściągniecia Dota 2. Jednakże, jest to tylko spectator client, na którym można oglądać mecze. Nie można na nim grać gier.

OFFTOP : nie wiem dlaczego, ale skojarzyło mi się to od razu ze słynnym:

"co będziesz robić w sylwestra? Będę grał w grę"..

Teraz każdy na steamie ma możliwość ściągniecia Dota 2. Jednakże, jest to tylko spectator client, na którym można oglądać mecze. Nie można na nim grać gier. Wydali go z okazji turnieju Dota 2 International i jeżeli zostaniesz zaproszony, będziesz mógł na nim grać.

mam na steam 2 klienty doty mianowicie dota 2 test i dota 2 którą siciągnołem i wktórą grałem i dlatego też wysnułem wniosek iż że wedle mojej opini lol jest lepszy niż dota 2

Mam na sprzedaż konto steam z dotą 2 i avp . W razie czego pisać na gg:532910

grałem bardzo długo w LoL'a, teraz gram już jakiś czas w Dote i powiem tylko, że LoL nie umywa się do doty, po prostu jest słabszy, naprawdę w Docie dużo większą czerpie przyjemność z gry i przede wszystkim jest trudniej ;)

dobra to idę na targowisko opylić tę dote :D

Wiesz, że nie możesz sprzedawać osobno gier ze swojej biblioteki na steamie? Jedynie całe konto jeżeli Ci zależy.

Wiesz, że nie możesz sprzedawać osobno gier ze swojej biblioteki na steamie? Jedynie całe konto jeżeli Ci zależy.

tak też uczyniłem ^^

League of Legends to shit...

Nie do końca shit bo w końcu troche ludzi w to gra. Tak zgodze się, że jest bardziej uproszczona i nie ma tylu opcji co Dota 2. Ale na premiere Doty jeszcze chwile poczekamy, a klucze do bety chodzą po zawrotnych cenach( zam zarobiłem okolo 300zł). Lol może być bardziej popularny właśnie za tą łatwość w rozpoczęciu gry, nawet kompletny laik może zacząć oglądać streama z turnieju i w ciągu 15 minut będzie wiedział mniej więcej na czym gra polega, z ogarnięciem Doty zchodzi więcej czasu.

problem a właściwie nadmiar gier na steamie czyli miałem konto steam cs _ inne duperele aż tu patrze dota 2

1 pytanie czy może ma to każdy czy za to się płaci $

2. jak jest płatne a ja nie kupiłem dlaczego mam czy ktoś się mógł pomylić i wpisać mój NIK steam