Proponuję wprowadzić zmiany w dziale download- przede wszystkim proponuję, aby redaktorzy mogli uzupełniać ten dział linkami do klientów gry. No i właśnie- po co jest ten dział, skoro jest praktycznie nierozwijany? Trzeba go jakoś rozbudować, bo to, co jest na razie na brawa nie zasługuje. Jeśli mamy rozwijać cały serwis, to zróbmy i to.
Download- propozycja zmian
Juz proponowalem to w ktoryms z tematow Chmarusa/Rimejka i cree lub crracked powiedzial ,ze lepiej poprostu go usunac ,bo przeciez kazdy kto chce cos sciagnac moze wejsc na oficjalna strone gry. Jednak moim zdaniem lepiej by bylo go uzupelnic niz zostawic ot tak.
Moim zdaniem, lepiej było by go uzupełniać. Było by wszystko "pod ręką". I wtedy nie trzeba szukać stron do ściągania i tak dalej.
A moim skromny zdaniem wasze wysiłki i tak pójdą na marne. Fakt ludzie bywają leniwi, wszystkie linki są podane w opisach gry, przecież i tak kiedyś będą musieli wejść na oficjalną stronę gry by się zarejestrować no i przy okazji będzie możliwość pobrania gry. Lepiej wrzucić tam jakieś dodatki do mmo np nowe skórki do gry, jak w Cabalu ? Ależ ich jest i tak mało. Zresztą ja się na to na pewno nie piszę.
crracked ma racje, kiedy zaczynamy z jakimś mmo to nieuniknione jest, wejście na jego oficjalną stronę. Przecież musimy się gdzieś zarejestrować a przy okazji można kliknąć w magiczny i tajemniczy buton pod nazwą "Download". A na tym forum można wstawiać "bajery" związane z mmo np. Style Windows, Skórki (tak jak wspomniał przedmówca), tapety etc.
Można jeszcze tam wstawiać różne linki do modów do MMO (Runes of Magic itd.), innych pomysłów na zagospodarowanie tego działu już nie mam.
Nie długo wejdzie nowy skin na forum i wtedy zostanie wgrany mod downloadu. Stary dział "download" ze strony głównej zniknie, natomiast zostanie podłączony nowy - zintegrowany z forum. Będzie możliwość proponowania linków przez użytkowników, ocenianie i komentowanie. Na innych forach przeważnie tego typu działy są dostępne po rejestracji. U nas zastanawiam się jeszcze nad tą kwestią, ale myślę iż lepszym pomysłem będzie Download otwarty dla wszystkich.
Proponuję wprowadzić zmiany w dziale download- przede wszystkim proponuję, aby redaktorzy mogli uzupełniać ten dział linkami do klientów gry. No i właśnie- po co jest ten dział, skoro jest praktycznie nierozwijany? Trzeba go jakoś rozbudować, bo to, co jest na razie na brawa nie zasługuje. Jeśli mamy rozwijać cały serwis, to zróbmy i to.