Download

Witam.

Pragnę zapytać ile wam się ta gra pobierała z oficjalnej strony, gdyż u mnie ukazuje sie wiadomość że ta gra zamierza się ściągać jeszcze 11h :huh: !!! Jak ktoś to pobrał czy mógłby wrzucić gre na jakiś szybszy serv np. RapidShare ??

Z góry dziękuje :D

Mi sie sciągała z prędkością 90-100kb/s czyli 3-4 godz a przy moim necie 2mb średnia wynosi 200kb/s a więc troche słaby transfer

Troche słaby to mało powiedziane !!! Ja mam neta 1Mb a sciągam z prędkościa 17 kb/sec max :P

P.S. Mógłbyś instalke na RS wrzucić??

Mi się w 30 min ściągła :D (ok. 400kb/s)

Mi się w 30 min ściągła (ok. 400kb/s)

Zazdroszcze Ci :P. Już nie trzeba tego linku, poniewarz zostało tylko kilka %. Można temacik zamknąć B)

Życzę miłej gry :P

Mi poszlo w jakies 7minut :D

Mam neta 1MB a chodzi po 1300kb/s :D i to tylko za 35z :D

kokstransfer.th.png

Moj hardcore transfer^^

@Heroic

To przez Opere tak szybko czy przez neta?? :D

Raczej przez neta mam 10 mb i sciąga od 1kb\s do 600+ kb\s :P to raczej nie zależy od przeglądarki.

Czasami tak wolno ściąga przez serwer. Jeżeli dużo osób ściąga to idzie o wiele wolniej. Niektóre serwery są tak ustawione ,że tym więcej to lepiej np.GamersHell

@Hidaneks - przez opere

W mojej siec dziala rowniez program DC++ moze wiecie co to jest / w sieciach typu orange/neostrada etc nie wystepuje . Program ktory ktos hostuje,userzy tego internetu loguja sie i udostepniaja swoje pliki. Gdy sciagam od kogos z DC++ przewaznie chodzi po 3/5MB :D

Witam.

Pragnę zapytać ile wam się ta gra pobierała z oficjalnej strony, gdyż u mnie ukazuje sie wiadomość że ta gra zamierza się ściągać jeszcze 11h :huh: !!! Jak ktoś to pobrał czy mógłby wrzucić gre na jakiś szybszy serv np. RapidShare ??

Z góry dziękuje :D