Witam, poszukuje MMO dla ekipy obecnie 5 osób ale mozliwe że się powiększy.
Co do gatunków to rozmyślamy głównie nad jakimś FPS ale i jakie RPG nie był by zły.
Najlepiej jak by gra była by f2p.
Dowolny MMO dla ekipy znajomych
Silkroad online, jak masz takie party to będzie się grało miodzio, wspolne karawany, expienie w pt co daje wam wiekszy exp itp, wpolny hunting na unikaty ogolnie w chuj tego
Dragon’s Dogma Online Japońska gierka potrzebny jest VPN ale przetłumaczona na tyle że super sie gra jeśli chcesz tutorial do instalki to napisz i moge oprowadzic lub dołaczyć do waszego party ogólnie przypomina mi to Dark Soulsy :d
Ja polecam WoWa na priv serwie Tauri , na realmie evermon duzo polakow jest sciagasz mini clienta i grasz nie ma p2w za donejty jedynie mounty itp sa , wiec spoko mozesz z kumplami raidowac na rowni jak i pvp sobie ogarnac.
Dzięki za szybkie odpowiedzi.
Silkroad online to chyba nie to czego szukamy.
Co dragons dogmy to ja bym spróbował.
Polecam grę Warframe ;v
Warframe nie jest przypadkiem ograniczony do 4 osób na mapę?
Zanim zaproponujesz, czytaj dokładniej post rozpoczynający wątek. 5 osób do stałego party, Warframe odpada, chyba że będą na 2 grupy wymieniać się ekipą.
Drakensang Online, Nevervinter Online. C9.
Jak wolicie FPSy, to macie listę dostępnych gier… Po prostu testujcie, a może któraś gra spodoba się na raz wszystkim 5 osobom…
Słabo też jest określone, co jest wymagane z gry mmorpg, żeby trafił pod Wasz przybliżony “wspólny” gust. Z autopsji wiem, że jeśli jednej, czy 2 osobom się spodoba, reszcie nie musi.
Ja mogę poleci L2 jakiś classic serwer
Polecam gw2 Samo wbijanie maksymalnego poziomu nie jest zbytnio przystosowane do party(w zależności od rasy macie inne miejsce startowe).
Gra oferuje jednak dungeony właśnie dla 5 osób, fractale(również dla 5), walki z bossami, eventy na mapkach. Jedynie raidy wymagają większej ilości osób.
Co do płatności to wersja podstawowa jest darmowa.
Witam , dla takiej ekipy to może albion online , sam chętnie też bym się przyłączył . W 5 osób można zrobić praktycznie wszystko ;d
Jeżeli chcielibyście spróbować to mogę wam podarować triale
Dla zabawy możecie również spróbować DC Universe Online jeśli lubicie komiksy/supebohaterów. Gra ma świetny system walki, można pograć za darmo, całkiem dobre story no i charakterystyczne moce pokroju laserowy wzrok supermana, przyzywanie różnych rzeczy z zielonego światła ala green lantern, czy superspeed i błyskawice jako taki flash.
Oczywiście są standardowe dungeony (5 osób), raidy itd. A jako gratis jeszcze są instancje solo, czy duo jakby nie zawsze cała piątka grała . No i po pewnym momencie (uzbieraniu najlepszego dostepnego eq) rośniecie w potęgę dzięki skill pointom które zdobywacie prze osiągnięcia (de facto czego byście nie robili to zawsze coś wam wpada). Czemu to jest spoko? Bo nie stoi to na przeszkodzie by się zgrupować z kimś kto grał mniej, ot, będziesz te 0,05% dpsa więcej klepał za 1 skill point. A jednocześnie cały czas masz do czego dążyć
Do tego gra silnie bazuje na osiągnięciach gdzie np studiując Jamę Łazarza można odkryć jak przechowywać i używać jego wód (w formie artefaktu) co umożliwia samodzielne wskrzeszenie się. Generalnie gra jest silnie osadzona w swoim świecie DC i można wyłapać mnóstwo szczegółów przez które człowiek się uśmiechnie pod nosem. Zwłaszcza że ostatnio ruszyły nowe seriale z DC i sezony już istniejących : titans, arrow, flash, DC Legends of Tomorrow… Całkiem fajnie gra nakręca na seriale i odwrotnie
Hej! Potrzebował bym link do instalki i zangielszczenia Nic aktualnego znaleźć nie mogę
https://www.youtube.com/watch?v=Y9lAjBNC3T4&t=1772s Tutaj masz wszystko wypisane ale pamiętaj że pierw muszisz VPN zainstalować i połączyć się z Japońskim Regionem żeby instalke DDO pobrać
Ok wszystko juz smiga jak ta lala mozna grac world 13