DP pytania

Witam z tego co czytałem to jutro albo pojutrze ma być OB gry dragon prophet i chciałbym zapytać

jakie ta gra ma wymagania ?

ile waży instalka ?

wiecie może o której godzinie ma być te OB ? ( nie musi być dokładna godzina bardziej chodzi mi np rano wieczorem )

jeśli ktoś grał w CBT tej gry może wypowiedzieć się na jej temat ? opłaca się w nią inwestować swój czas ?

Krótko: jeśli zależy co na contencie i end-game to nic lepszego nie znajdziesz.

Takich tematów było już wiele i o czasów pierwszej bety gra zrobiła obrót o 180 stopni (na lepsze - grafika, animacje, dzwiek, content... w sumie wszystko).

http://mmorpg.org.pl...ragons-prophet/

http://mmorpg.org.pl...-bez-trollingu/

http://mmorpg.org.pl...-sie-produkcji/

Wymagania gry znajdziesz na ich stronie.

OB dla VIPów jutro o 14:00, dla wszystkich pojutrze o tej samej godzinie.

Instalka po sciagnieciu wszystkiego wazy chyba z 8gb. Nie licząc patchów, które spore weszły ostatnio.

Tak, opłaca się, ale masz pełno streamów, pełno filmów z tym, pełno stron i źródeł, więc wystarczy poszukać.

8,96 GB (bajtów: 9 631 847 769)

Nowy patch był nawet 2 ,więc więcej waży :)

A zapomniałem o tych wymaganiach.

U mnie działa tak jak GW2 czy NVM w miastach więc masz porównanie bo te ustawienia ze strony to sa chyba troche nieaktualne :P

Proszę mi wybaczyć literówki w pierwszym pości ale jestem prześladowany za bycie czarnym i nie mogę edytować.

DP ma zrąbaną optymalizację, nawet na low ze wszystkimi wyłączonymi bajerami tnie mi się i klatkuje, gdzie w gw2 mogę grać spokojnie poza miastem bez ścinek( na mid), w mieście czasem jakaś klatka poleci.

DP ma zrąbaną optymalizację, nawet na low ze wszystkimi wyłączonymi bajerami tnie mi się i klatkuje, gdzie w gw2 mogę grać spokojnie poza miastem bez ścinek( na mid), w mieście czasem jakaś klatka poleci.

Tego też zapomniałem dodać, chodziło mi o Max ustawienia.

DP obecnie nie ma chyba właczonych wszystkich suwaków i min. najważniejszego od dystansu widoczności przez co nie ma znaczacej róźnicy miedzy low a max.

Fajnie by było jakby to poprawili, bo szukam jakiegoś fajnego mmo, a DP mnie zaciekawiło, ma sporo do zaoferowania.

a chciałbym zapytać skoro jutro ma być OB dla wszystkich to moge już dzisiaj zrobić konto ściągnąć gre i ją zaktualizować czy trzeba czekać dopiero do jutra ?

Możesz ją ściągnąć kiedy chcesz i zaktualizować kiedy chcesz . , im wcześniej tym lepiej bo czasem są problemy z aktualizacją

chyba jeszcze nie mozna jej zainstalować albo mam jakiś problem bo wyskakuje

Floating point division by zero

Floating point division by zero

Ta gra nie obsługuje Systemu Xp ...

a to lipnie strasznie myślałem że przy DP zostane troche dłużej :(

Wie ktoś może, czy z okazji OB, zostanie poprawiona optymalizacja?

OB już trwa ( Dla tych co wydali pieniądze na Founder Pack ) wprowadzili wszystkie patche jakie mogli od twórców gry , więc jak twórcy jej nie poprawili to wydawca europejski cudów nie zdziała :P

Zostaje czekać na jakieś info od tych co grają , lub zobaczymy jutro.

Nowy patch był nawet 2 ,więc więcej waży

Nieprawda. Dziś formatowałem lapka z okazji jutrzejszej open bety i pobrałem od nowa instalke która waży 7,8 GB.

63501911878179383341.png

Podaj nazwę patcha jaki masz, ogółem obecnie mają błędy z patchami na "systemie" wiele osób które kupiło Founder packi nie może wejść

a moja gra waży

8,98 GB (bajtów: 9 646 755 521)

8,98 GB (bajtów: 9 646 755 521)

Wiem, wiem, ale on pytał o wagę instalki :P A zresztą to na jedno wychodzi heh ;>

Instalka 7,8 GB.

Po zainstalowaniu i z patchowaniu gra zajmuję na dysku 8,98 GB (bajtów: 9 646 755 521).

Ale przyznam, że dziś lipa z transferem. Normalnie 10 gb pobieram w 180 minut (1gb, 18 min), a dziś DP pobierałem ponad 5h i trasfer ~520 kb/s...

Kur## dawać mi rogue do tej gry :D nie lubię innymi postaciami grać xD Jedynie jeszcze Ranger/Scout/Archer mi pasuje, ale w tej grze ta klasa jest zbyt wolna dla mnie ;s

Swoją drogą dziś zainstalowałem Windowsa 8 - ktoś grał na tym lipnym systemie w DP ? Bo nie wiem czy jakiś problemów nie będzie :D Czytałem parę opinii na temat W8 i system jest o ~5% szybszy niż W7, tylko wiadomo - te metro UI to jakiś żart, choć w sumie idzie się przyzwyczaić.

Ogólnie system jest szybszy ale może Ci mulić przy DP

Bardzo bym prosił, jak już wbijecie do gry, to dajcie znać, czy optymalizacja się poprawiła, dodali więcej opcji grafiki do ustawiania "więcej suwaków".