Dr Mundo POMOCY!

Zamiast zaczynać po staremu zacznę inaczej Cholera! Zakupiłem Dr Mundo i wydałem na niego średnią sumkę problem w tym iż kompletnie nim nie umiem grać na ostatnie mapie miałem 0/8/2 ;/ więc zgłaszam się do was z prośba o podanie rewelacyjnego builda oraz taktyki.

ja nie wiem jak ci doradzaja ;] ja ide w hp a skille po 1 a potem q w e tak po kolei ;] i mi dobrze idzie jak ktos jest doswiadczonym graczem mundo to ci poradzi jak tak ide wrazie czego =)

Zamiast zaczynać po staremu zacznę inaczej Cholera! Zakupiłem Dr Mundo i wydałem na niego średnią sumkę problem w tym iż kompletnie nim nie umiem grać na ostatnie mapie miałem 0/8/2 ;/ więc zgłaszam się do was z prośba o podanie rewelacyjnego builda oraz taktyki.

To zagraj pare gier na botach i nie psuj innym zabawy -.-

Wpisz sobie w googlach "Dr.Mundo build mobafire" i cwicz.

spirit visage jako 1 item - po butach, dobrze jest zrobić force of nature dla hp regen, jesli feed pozwoli to warmog. buty i 2 następne itemy pod team przeciwny.

@UP tak jak Salek mówi spirit to podstawa jak i warmong

Skill Q maxuj i ulti a potem Masochizm czy jakoś tak moim zdaniem mundo świetny trudny do ubicia z małym i dobrym cooldownem na ulti.

Peace.

Jak się w early nafeedujesz to można zrobić dobry build (niezniiisczaaaalany) :

Spirit Visage

Butki (zależy od przeciwnika)

Warmog

Warmog

FON ( Force of Nature)

Atma :D

Mundo to taki fighting tank. Z jego skillem (chyba W co dodaje AD) Ciśnie w early prawie każdego

Dzięki wszystkim za pomoc !

nie składaj Atmy zamiast Atmy lepszy jest Sunfire Cape :D

nom z jego skillem W na 2 lvl daje podajże 100+ AD :D

nie składaj Atmy zamiast Atmy lepszy jest Sunfire Cape nom z jego skillem W na 2 lvl daje podajże 100+ AD

chyba "troszkę" przesadziłeś. : )

Wyłączyli prąd przed chwilą dopiero co kompa włączyłem ale niestety dostałem bana do 22.06 i muszę czekać aż mi ten 9 lv odblokują