Dr,Pepper

Bardzo bym prosił o wysłanie na PM kodu spod nakretki Dr.Peppera

Bardzo będę wdzięczny

Nie pisać nadole typu troll posta hahaha jaki typ nikt ci nie da

Dr. Pepper jest bodajże w USA czy gdzieś tam, poza tym taka prawdam jedynie koneser tego napoju, który nie gra w MMO Ci takowy da, ale nie znajdziesz tutaj(chyba) takiego. Bo ten kod jest użyteczny do wielu gier :D

Dr. Pepper jest w Polsce. Widziałem w "Piotr i Paweł". Proszę wypowiadać się na temat. Nie masz kodu, nie pisz.

Wysle ci kod... tylko rzeknij mi, gdzie to mozna kupic?Zawsze chcialem skosztowac tego napoju, ale nie wiem, gdzi emozna dostac go w Polsce. Jak mi to powiesz, to ci moge takie kody dzien w dzien podsylac ; p.

Widziałem gdzieś jakąś stronę gdzie za darmo można wylicytować kod spod nakrętki, który potem jest przesyłany na mail. Działa, próbowałem. Jeżeli będziesz chciał linka to poszukam.

Jak pisałem wcześniej - promocja z kodami trwa tylko w USA, napoje może i są sprzedawane w Polsce, ale u nas tej promocji nie ma.

UP: W "Piotr i Paweł" można kupić, kiedyś też w Almie, ale nie wiem jak teraz.

@Dzz

W Płockim "Piotr i Paweł" widziałem obok waniliowej Coca Coli :)

Ale te napoje są sprowadzane z USA prawdopodobnie

Stronka z tymi kodami to Listia

Mógłby ktoś mi ten kod wylicytować bo ja tego zbyt nie czaje bede wdzieczny

Na Listi też kiedyś próbowałem, tam aby móc licytować trzeba aktywować swoje konto amerykańskim nr. tel lub wysłać im 1$.

awww a ty skąd miałeś te kody pewnie leciałeś na tym bug codu w 2010 :D?

Sądzę, że potrzebujesz kody do BFH, to myśle że one działają w Polsce, bo niby jak tak dużo rodakow miało by stroje Pieprza?

Nie jestem w temacie, będzie to offtop, mam pytanie, co takiego można dostać z tych kodów z nakrętki? Pytam z czystej ciekawości, ponieważ nigdy o czymś takim nie słyszałem.

A ogarnia ktoś, gdzie w Łodzi można to kupić? Kurde, zawsze się chciałem tego epickiego płynu napić, ale nigdzie go znaleźć nie mogłem :D

Stroje do bfh , bonusy do gier mmo. U mnie w Cegielni można kupić , ale tylko puszki...

Ps.Jak macie to dajcie mu ten kod.

Jak chcesz kupić kod to łap link http://allegro.pl/dr-pepper-battlefield-3-heroes-mass-effect-2-i1959643585.html

kurcze trzeba jakiegoś polaka zapytać na bfh

Tylko że w 2010 jeden bug był i na jednym kodzie kazdy mogl :/

awww a ty skąd miałeś te kody pewnie leciałeś na tym bug codu w 2010 ?

Dokładnie licytowałem ok. w listopadzie 2010 roku :) Wpisywało się fałszywe dane i za pierwszym razem wygrałem aukcję. Chciałem stroje do BF:H, ale wybrałem strój dla niemca(grałem US) i się kulturalnie mówiąc wkurzyłem i już nigdy nie zagrałem.

warcraft947 może w manu alma szukaj zapewne będą . :D (nie posiadam kodu ;/)

Bardzo bym prosił o wysłanie na PM kodu spod nakretki Dr.Peppera

Bardzo będę wdzięczny

Nie pisać nadole typu troll posta hahaha jaki typ nikt ci nie da