Dragon Age: Początek GTA 4 czy Arcania: Gotchic 4

Witam mam problem. Otóż zastanawiam się nad kupnem jakiejś gry tylko nie moge wybrać jakiej.

Rozmyślam jak narazie nad kupnem gry Dragon Age: Początek, GTA 4 lub Arcania Gothic 4

Mój sprzęt :

Procesor - AMD Sempron Procesor 2500+ 1.41 GHz

Pamięć RAM - 1Gb

Karta graficzna - GIGABYTE RADEON 9250 ( nie obsługuje pixel shadera 2.0 co mnie denerwuje)

Miejsce na dysku - 80 Gb

System operacyjny :WINDOWS XP Professional z dodatkiem service pack 3

Jeżeli zadna z powyżej wymienionych gier nie będzie działać tonie ma sensu jek kupować.

Możecie podać również jakies inne nazwy gier które "pociągną" na moim Złomie.

Z góry dziękuję i przepraszam za ORT (jeżeli jakieś są)

kurcze wydaje mi się, że żadna gra ci nie wejdzie zwłaszcza (GTA 4 na pewno nie), że masz słabą kartę graficzną.

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ tu jak coś możesz sprawdzić czy dana gra ci pójdzie.

kurcze wydaje mi się, że żadna gra ci nie wejdzie zwłaszcza (GTA 4 na pewno nie), że masz słabą kartę graficzną.http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ tu jak coś możesz sprawdzić czy dana gra ci pójdzie.

Wiem ale sprawdzałem wiele gierna tej stronie i wiele dało wynik negatywny a z kolei gra mi pięknie działała bez zacięcia

W takim razie możecie podawać również gry MMO

Raczej nic z tego Ci nie ruszy. Ale gdyby, to tylko Dragon Age jest warty uwagi. Gothic 4 to shit (brak w tym klimatu poprzednich części) a GTA4 wyszło gorsze niż GTA: SA (przynajmiej dla mnie).

Wielkie dzięki

A jakieś MMO znacie bonarazie gram tylko w Eden Eternal

Ja również polecę ci Dragon Age: Początek zwłaszcza, że gdy zakończysz rozgrywkę czeka na ciebie Dragon Age 2. Piękna grafika, wciągająca fabuła i przede wszystkim jest po polsku. Pomijając te elementy masz jeszcze mnóstwo contentu(zawartości) do odblokowania za specjalne punkty.

Nic nie pobije grywalności Gothica ; >, więc polecam Arcanie.

Nic nie pobije grywalności Gothica ; >, więc polecam Arcanie.

Zgadzam się. Nic nie pobije GOTHICA. A Arcania (aka gothic 4) to już nie jest Gothic taki jak 1 i 2 część. Jeśli grałeś to na pewno to zauważyłeś.

Co do MMO... Nie ten dział!

Z czym do ludzi... Nic z tej grupki ci nie ruszy, tudzież ruszy w trybie pokazu slajdów. Znajdź sobie jakieś tytuły sprzed kilku lat, o których w ogóle, technicznie rzecz biorąc, możesz myśleć i wtedy się będziemy mogli zastanowić.

Witam mam problem. Otóż zastanawiam się nad kupnem jakiejś gry tylko nie moge wybrać jakiej.

Rozmyślam jak narazie nad kupnem gry Dragon Age: Początek, GTA 4 lub Arcania Gothic 4

Mój sprzęt :

Procesor - AMD Sempron Procesor 2500+ 1.41 GHz

Pamięć RAM - 1Gb

Karta graficzna - GIGABYTE RADEON 9250 ( nie obsługuje pixel shadera 2.0 co mnie denerwuje)

Miejsce na dysku - 80 Gb

System operacyjny :WINDOWS XP Professional z dodatkiem service pack 3

Jeżeli zadna z powyżej wymienionych gier nie będzie działać tonie ma sensu jek kupować.

Możecie podać również jakies inne nazwy gier które "pociągną" na moim Złomie.

Z góry dziękuję i przepraszam za ORT (jeżeli jakieś są)