Dragon Ball 2 Online - Nowy projekt

Witam właśnie tworzę grę Dragon Ball jest to dosyć nowy projekt i za jakiś czas pokaże screeny lecz jeszcze proszę Was o pomoc w spritach w rozmiarach 32/32 z dragon balla każde sprite są przydatne za większą ilość dołącze twój nick do autorów

Pozdrawiam Pablooo

Trochę mało informacji. Pytania jakie mi się od razu nasuwają to:

:arrow: Wasz silnik czy gotowiec?

:arrow: Jaki rzut będzie w grze (bo trochę trudno bez tego tworzyć sprity)?

:arrow: Kiedy dostępna będzie jakaś beta gry?

:arrow: Macie już stronę projektu?

Właśnie, też jestem ciekaw. I tak najlepszym projektem Dragon Ball według mnie narazie jest: http://www.dragonballonline.pl/index.php?lng=pl Szkoda tylko, że niestety nie mogę zagrać, ponieważ mam słaby komputer.

Nie możesz zagrać bo tej gry jeszcze nie ma :) A Dragon Ballowych MMORPGów jest wielu.

Silnik jest mój strony jeszcze nie mamy ,a widok bedzie z góry beta nie jestem pewien ale jak sie uda to za 2 miechy ale screeny bede dawał często :)

Fajnie jak ktos da domki jakieś nie wiem rozmiery dowolne lecz nie gigantyczne

Pablooo, ale jakie z góry? Izometryczny, top-down, czy pod kątem 45 stopnii?

Znając życie to będzie kolejna badziewna gierka na silniku eclipse czy elysium (oczywiście autor się do tego nie przyznaje) z widokiem z lotu ptaka.

Silnik mój zapewniam a ziomek np wyglada tak http://img127.imageshack.us/my.php?image=s3668ed8rr4.png

loooooooolll ten sprit jest z bionda ( oszustwo) a silnik jest napewno na elisium!!

pokaż jakiegos screena ;P !!

A tak wogóle ta gra pewnie nei wypali ;p ;p ;p ;p ;p ;p ;p ;p ;p ;p

poprostu looooll !!!

A i sprit też moze być z Dragon Ball Legend ( na silniku Tibii) ;p

@Pabloo - tak, daj screena bo widzę, że to chyba kolejne Elysium...

@markr2 - nie będę oceniał Twojej wypowiedzi bo jest dość żałosna. Nie dość, że sam nie potrafiłeś się przyznać, że Wasza gra stoi na cudzym silniku, to krytykujesz spirty, a w Twojej grze tez nie są one Wasze. Poza tym czemu gra ma nie wypalić? Ma takie same szanse na powodzenie jak Twoja.

Dobra macie http://img514.imageshack.us/img514/8024/screnau2.png malutki przyklad z expa

Aha ma ktoś dobry przyklad na Game maker tworzenia kont i servera bo tego mi brakuje choc to mam ale potrzebuje lepszy

oo lol widze ze macie naszego sprita buu sam go robiłem ;p wzieli z mojego clienta

Twoje a to ci dobre :lol::lol: Bede bekal sie cala noc :lol::lol::lol:

prywatne sprawy na PM !

lolz, ten screen z gry to jeden wielki paint :-x

//edit by Milan

Prywatne sprawy załatwiać poza forum (lub PM :P), 3 ost. posty poleciały - następny post typu "Zamknij się" zostnanie USUNIĘTY a dodatkowo osoba dostanie .....niespodzianke......

Do zamknięcia.

Temat został zamknięty. Powód: Na prośbę autora.

Witam właśnie tworzę grę Dragon Ball jest to dosyć nowy projekt i za jakiś czas pokaże screeny lecz jeszcze proszę Was o pomoc w spritach w rozmiarach 32/32 z dragon balla każde sprite są przydatne za większą ilość dołącze twój nick do autorów

Pozdrawiam Pablooo