Sorka za doublepost ale dowiedzialem sie ze to na 100% jest to elysium zobaczcie screena i na czacie pisze Welcome to Elysium Diamod
Dragon ball legendary
Gra na sprzedarz info na stronach !!!
Dobrze, że obiad zjadłem minutę wcześniej. Zakrztusiłbym się ze śmiechu Okej, okej. Po kolei. Analizując krok po kroku Waszego newsa wypluwałem z ust tony powietrza. Dlaczego? Zaczynamy:
1.)
Ghe..ghem... Nie wiem jak zacząć ... hmmm... A więc tak... nasz gra DBL jest znakomita i gra w nią duzo graczy !!! Po mału już konczymy zmieniać silnik gry z Elysium Diamond na Elysium D-bugged !!!
Zdanie zbudowane pięknie pod wszelkimi możliwymi względami: gramatycznym, interpunkcyjnym, ortograficznym i przede wszystkim estetycznym. Ach, i jednak gra stoi na Elysium? :> Dobra, nie będę się rozpisywał. Next.
2.)
Nowy Client ukarze się 14.10.07, zostało jeszce kilka błędów do poprawienia i kilka map do zrobienia oraz wrzucić folder GUI i Jeszcze troche grafiki z GFX !!! Gra ma się bardzo dobrze xD !!!
Jak na profesjonalnych developerów przystało posługujecie się profesjonalnym słownictwem. Nowy "Client". Albo piszecie po polsku albo po angielsku. Jedno z dwóch. "Wrzucić folder GUI i jeszcze trochę grafiki z GFX !!!". No tak. Chłopcy - czy wy w ogóle wiecie co wy piszecie? :/ "Gra ma się bardzo dobrze" - tak, wiemy. Życzę kolejnych sukcesów. Poza tym, znowu piękna estetyka, ortografia i interpunkcja.
3.)
Gra na Sell !!Firma BurnSoft zamierza sprzedać grę Dragon Ball Legendary !!! Wiem..wiem dla niektórych to straszne... ale tak już jest!! Firama od kond zrobiła tą grę zarobiła koło 150 zł !!!
Skoro gra ma się tak dobrze to czemu zamierzacie ją sprzedawać? Sprzedawać grę robioną w Elysium to naprawdę szczyt wszystkiego. Mam tylko nadzieję, że odpalicie coś z tych 20 zł autorom Elysium. "Firama od kond" - to wyrażenie chyba nie jest w stanie pobić niczego co słyszałem od Was. A tak poza tym - http://www.burnsoft.net/
4.)
( Pieniądze wysyłane były pocztą) (pieniądze zostały przeznaczone na inną grę [ nowy projekt mianowicie ma sie nazywać ,,Magic of Stone" czyli magiczne kamienie (100% pomysł Markosa dla innych Markr2- zrobiłem nawet mange ,,Magic of stone" narazie 3 tomy przez 1,5 roku nie dawno zacząłem robić 4 tom ) ale nigdy nic nie wiadomo czy wypali ten projekt smiley )
Jeśli "Magic of Stone" to wg. Was "Magiczne Kamienie" to ja już nie wiem co. Nawet nazwy własnej gry nie umiecie przetłumaczyć. Z chęcią zobaczyłbym mange
5.)
Ale wróćmy do DBL`a. Admin z resztą druzyny BurnSoftu chce ją sprzedać ( nie ważne czy w postaci pieniędzy) dobrym ludziom co dopielęgnują tę grę !!!Płatności:- jeśli chesz płacić pieniędzmi to cena wywoławcza 20 zł- jeśli chesz za dobre postacie w Tibii to minimalny Lvl to 30 , Świat Chimera !!- jeśli chesz zapłacić czymś innym pisz na PW do mnie !!!
Widać, sami profesjonaliści. Sprzedać grę za postać z Tibii. Zadziwiacie mnie coraz bardziej. W pełni profesjonalnie.
6.)
Więcej info juz niedługo !!!PS - licytację prowadzimy na Shoutbox na stronie www.dblegendary.yoyo.pl !!! Strony, Fora i Bloogi będą dalej prowadzone przez nas !!!
"Bloogi" Nieesamoowite słoowo
Poza tym widać że licytacja odbywa się na stronach specjalnie do tego stworzonych.
Oczywiście życzę powodzenia w kolejnym projekcie.
Dajcie to na rapida albo jak sie to sciąga>
Nonsens.
Autorzy tego, że projektu stworzyli tzw "Firmę Dzieci Neostrady". Wystarczy zerknąć na ortografię i poziom intelektualny administratorów i współadminów.
Koledzy sprzedali grę za... postać w Tibii.
Twierdzą, że jest to ich silnik z czego podpiąłem się pod ich klienta gdyż nie zmienili secruity code'a i widać pełnym calem , że jest to silnik Elysium.
Innymi słowy, amatorszczyzna totalna.
Gdybym miał wystawić ocenie nie wyniosła by więcej niż 0.5
Oto moje zdanie na temat tego projektu i myślę, że chociaż w ćwierci mej wypowiedzi zostanę poparty
Pozdrawiam!
Makaveli.
GRA NA SPRZEDAŻ
Jest to gra mmorpg (FREE) o tematyce Dragon Ball`a !!
Gra rozwija sie z każydm dniem!
Gorąco zapraszam i życzę miłej gry !!!
Link do głównej strony : www.dragon-ball-legendary.bloog.pl
Link z gry : http://img46.imageshack.us/my.php?image=dbltv1.jpg
Link do filmiku: http://pl.youtube.com/watch?v=aCOOHJC66fI
Link do strony: www.dblegendary.yoyo.pl/
Opis:
Mozemy wcielic sie w 28 postaci ze wszystkich serii i filmow (14 Ras). Czyli:
----Nazwa---------------------Rasa------
-Piccolo i Kami-sama (Nameczianin)
-Songoku i Vegeta (Sajanin)
-Tenshin-han i Krilan (Człowiek)
-C#19 i C#20 (Android)
-Buu i Janemba (Demon)
-Frezer i Cell (Bio Android) [dodaliśmy Frezera bo nie było koko dać]
-Olong i Purr (Zwierzak)
-C#13 i C#16 (R.R Android)
-Gohan i Goten (1/2 Sajanin)
-Tronk i Pan (1/4 Sajanin) [dodaliśmy Tronka bo nie było koko dać]
-Chi Chi i jakaś kobieta (Człowiek 2)
-Ubub i Yamcha (Człowiek 3)
-Bulma i Bra (Człowiek 4)
-C#17 i C#18 (Cyborg)
Każda Rasa ma inne techniki,umiejętności i siłę.Każa z postaci ma kilka przemian!!
Status składa się z :
Hp - życie
Mp- KI ( jest potrzebna tylko dla niektórych postaci)
Exp- punkty doświadczenia
Zmieniamy silnik gry na D-bugged ( a tamten był nasz ile wam mam mówić ale był z bugowany ;p)