Dragon ball legendary

GRA NA SPRZEDAŻ

Jest to gra mmorpg (FREE) o tematyce Dragon Ball`a !!

Gra rozwija sie z każydm dniem!

Gorąco zapraszam i życzę miłej gry !!!

Link do głównej strony : www.dragon-ball-legendary.bloog.pl

Link z gry : http://img46.imageshack.us/my.php?image=dbltv1.jpg

Link do filmiku: http://pl.youtube.com/watch?v=aCOOHJC66fI

Link do strony: www.dblegendary.yoyo.pl/

Opis:

Mozemy wcielic sie w 28 postaci ze wszystkich serii i filmow (14 Ras). Czyli:

----Nazwa---------------------Rasa------

-Piccolo i Kami-sama (Nameczianin)

-Songoku i Vegeta (Sajanin)

-Tenshin-han i Krilan (Człowiek)

-C#19 i C#20 (Android)

-Buu i Janemba (Demon)

-Frezer i Cell (Bio Android) [dodaliśmy Frezera bo nie było koko dać]

-Olong i Purr (Zwierzak)

-C#13 i C#16 (R.R Android)

-Gohan i Goten (1/2 Sajanin)

-Tronk i Pan (1/4 Sajanin) [dodaliśmy Tronka bo nie było koko dać]

-Chi Chi i jakaś kobieta (Człowiek 2)

-Ubub i Yamcha (Człowiek 3)

-Bulma i Bra (Człowiek 4)

-C#17 i C#18 (Cyborg)

Każda Rasa ma inne techniki,umiejętności i siłę.Każa z postaci ma kilka przemian!!

Status składa się z :

Hp - życie

Mp- KI ( jest potrzebna tylko dla niektórych postaci)

Exp- punkty doświadczenia

Zmieniamy silnik gry na D-bugged ( a tamten był nasz ile wam mam mówić ale był z bugowany ;p)

eeee strona troche mnie "onieśmiliła" - powinniście zmienić domenę (blog to nie najlepsze rozwiązanie ;P - odstrasza). Jak nie wiecie co zrobić to zainstalujcie sobie na serverze PHP Nuke, czy inne portale które można zainstalować na serverach które obsługują PHP (i jak się nie myle...) MySQL. Wtedy by było o NIEBO lepsze ^^, a ogólny projekt - nice - tylko nie wejdzie :-P

Ehhh Grałem kiedyś w coś takiego zrobiliście swojo wersje ??

Zgadzam się z MilanPL projekt nie wejdzie :P Jak znajdę link do tamtego db to zapododam....

Ok !!postaramy się zrobić zamiast blooga to stronę !! To jest całkowicie nasz projekt!!

Ok !!postaramy się zrobić zamiast blooga to stronę !! To jest całkowicie nasz projekt!!

Dobrze, że wasz -bynajmniej macie własny silnik, niektóre projekty wykorzystują czyjeś silniki graficzne, i później mówią, że gre robili całkowicie!

Was a to dobre nawet ta wyspa na fotce jest prawie taka sama….

Na pewno Wasz silnik? Kiedyś widziałem bardzo podobny silnik do robienia MMORPG, nawet GUI było takie same...

Oto i stronka www.dbo2.pl

To nasz silnik, ale jest dużo podobnych. Najpierw mielsiśmy pomysł by ściągnąć gotowy ale potem nauczyłem się programować itp. I zrobiliśmy nasz silnik , tylko client jest pobrany ale wymienimy go na nasz ponieważ client jest trudniejszy do zrobinia niz silnik !!

Zapraszam do grania !!

Skoro silnik jest Wasz to dlaczego do połączenia używacie Hamachi? Skoro silnik jest Wasz czemu w składzie nie napomknęliście chociaż odrobinę o jakimkolwiek programiście? Oprócz tego, czemu korzystacie z gotowego skryptu blogowego, a nie stworzycie własnej witryny internetowej? Ja rozumiem, że blog można używacie jako loga Waszego projektu, ale bez przesady. Do takich rzeczy profesjonalne strony są znacznie lepsze. Poza tym PACC - to nie jest dobry pomysł, przynajmniej na aktualnym etapie gry. W tej chwili nie daje on żadnych korzyści. I ostatnia, chyba najważniejsza, sprawa. Dlaczego na Waszej stronie znaleźć można całą masę błędów ortograficznych, gramatycznych i interpunkcyjnych? Wg. mnie to olewanie odbiorcy (być może przyszłego gracza). Blog prowadzony jest bardzo chaotycznie i nieestetycznie, co z pewnością zrazi bardzo wiele osób. Korzystanie Hamachi jest kolejnym, chyba Waszym największym błędem. Ściągnąłbym tą grę ale gdy wyczytałem, że do połączenia trzeba używać Hamachi się rozmyśliłem. To tyle mojej krytyki, jeśli kogoś tym postem uraziłem to przepraszam, chciałem dobrze.

mam zmienne ip i o programistach nie pisaliśmy bo mamy zbyt dużo pracy pracujemy nad naszym clientem i jak masz krytykować to lepiej zamknij się i byś sam zrobił greę pajacu ;P

A co masz przeciwko konstruktywnej krytyce? Wszystko poprałem przykładami więc nie wiem czego w tym momencie ty się czepiasz. Pragnąłbym również zauważyć, że nie jestem pajacem, grzeczniej proszę. A co do pisania gry - właśnie się do tego przymierzam więc lepiej, żebyś się nie zdziwił...

-Edit-

To nie jest Wasz silnik. Gra stoi na silniku do tworzenia MMORPGów Elysium Diamond. Spróbuj zaprzeczyć a będziesz dobry.

Mnie się tylko wydaję czy to takie jakieś Elysium Diamondowe??

Nie wydaje Ci się. Ta gra jest robiona na silniku Elysium, wystarczy pogrzebać trochę w plikach gry. Nie wiem czemu autor tematu nie może się przyznać, że to nie jego silnik przecież to nic złego...

mam zmienne ip i o programistach nie pisaliśmy bo mamy zbyt dużo pracy pracujemy nad naszym clientem i jak masz krytykować to lepiej zamknij się i byś sam zrobił greę pajacu ;P

Brak Kultury, Dlaczego ?

Dokładnie ... Elysium Diamond , też mam grę na tym silniczku .

no cóż nie każdy umię się przyznać do czegoś .

Chłopak chciał sobie przywłaszczyć autorstwo lecz mu to nie wyszło .

Jest to w sumie fajny silniczek do robienia gier 2d.

Lecz niektórzy mówiąc, że to ich silnik myślą, że ludzie bedą ich chwalili za zrobienie takiej gry. :-|

to był nasz silnik ale był z bugowany przyznaje był podony do elisium ale to nie on !!!

Teraz zmieniamy na d-bugged

W takim razie czemu w plikach "Waszej" gry znalazłem informacje na temat twórców Elysium?

Pewnie ze to Elysium MR.Hania ma racje