Dragon Ball Online(ten jedyny i prawdziwy)

Witam mam problem zrobiłem konto na stronie ale czekam już 2 godziny i dalej nie przychodzi mi link do weryfikacji konta czy ktoś też tak ma ?

Miałem to samo, zrobiłęm 2 konto i przyszło od ręki (gmail).

Miałem to samo, zrobiłęm 2 konto i przyszło od ręki (gmail).

Zrobiłem już 3 i dalej nic na (gmail), (o2), (Interia)

Możecie zalogować?

Ja nie mogę się nawet zalogować w grze ponieważ za każdym razem coś wyskakuje... A jak mi się już udało dostać do wyboru serwera czekałem 5min aby dostać wiadomość, że nie można się połączyć.

Mi wcześniej chodziło a teraz coś lipa ;/

This is alpha!!!

UI może i jest po angliesku ale z misjami juz gorzej :D

Wam też to pobierało jak krew z nosa? Przy moim internecie powinienem mieć to w przeciągu godziny, a ściąga jakbym modem jeszcze używał...

Wam też to pobierało jak krew z nosa? Przy moim internecie powinienem mieć to w przeciągu godziny, a ściąga jakbym modem jeszcze używał...

Miałem to samo ale po 2 godzinach się zdarło

Nie fajnie, myślałem że będę mógł sobie powspominać a tutaj "Server, you have been disconnected". Niby serwer piszę online, a tu się nie da zalogować.

Niestety jest to samo co na CA i pierwszym 100 osobowym stresstescie. Nic nie naprawili. masz 99,9% lv i dostales dc?.... Bardzo nam przykro przy relogu masz juz 0% + do tego wszystkie poprzednie questy z wyjątkiem glownej linii znikaja

Co logowanie to inny error :D Czy w to wgl. da się zagrać? :D

EDIT: Moje konto zostało zablokowane, czy to może być wina tego że nie potwierdziłem email? Na 4 kontach nie przyszła mi wiadomość.

Niestety jest to samo co na CA i pierwszym 100 osobowym stresstescie. Nic nie naprawili. masz 99,9% lv i dostales dc?.... Bardzo nam przykro przy relogu masz juz 0% + do tego wszystkie poprzednie questy z wyjątkiem glownej linii znikaja

Bardzo mi przykro ale to jest Alpha. :(

Co do gry da się wbić tylko trzeba próbować :D

Nie masz potwierdzonego maila

Grałem na TJ i było spoko, jak wyjdzie jakaś obt to zagram.

Nie masz potwierdzonego maila

Tylko jak tutaj potwierdzić email jak na 5 już emailu nie dostałem potwierdzenia? Zrobiłem 2 nowe konta, na 3 innych niż gmail też nie chodzi. Może trzeba poczekać ? Za dużo może tego ;d

1. Albo pobierac z mirrora ftp np przez IDM
2. Serwer Mega leci fullem

Bardzo mi przykro ale to jest Alpha. Co do gry da się wbić tylko trzeba próbować

Wbić wbiłem,ale dopiero drugi poziom na 6 postaciach(każda z innej rasy oraz klasy) i dostałem DC.

Tylko jak tutaj potwierdzić email jak na 5 już emailu nie dostałem potwierdzenia? Zrobiłem 2 nowe konta, na 3 innych niż gmail też nie chodzi. Może trzeba poczekać ? Za dużo może tego ;d

Teraz czekać trzeba dużo,bo za dużo w tej chwili rejestrowanych kont

A co do bugu z lvelem to prosze was.... Lv jest podstawa i niema co sie zaslaniac tym, ze jest to alfa bo takie rzeczy topriorytet a tymbardziej, ze ten problem widnieje juz od pierwszych stress testow i mieli sporo czasu aby to naprawic. Gdyby choc te questy nie znikaly to spoko a tu dobijesz prawie caly lv po czym dc i jedziesz od zera na mobach...

Wie ktoś co zrobić jak otwierając okno gry gdzie są akutalizacje nie mogę kliknąć start?

W oknie u góry wyskakuje błąd witryny, czy tam jest okno logowania czy każdy tak ma?