Dragon Ball Online(ten jedyny i prawdziwy)

Serwery sa przeciazone. Stad te wszystkie bledy. To amatorska ekipa wiec nie oczekujcie cudow.

Wie ktoś co zrobić jak otwierając okno gry gdzie są akutalizacje nie mogę kliknąć start?W oknie u góry wyskakuje błąd witryny, czy tam jest okno logowania czy każdy tak ma?

Stawiam, ze masz XP. Zrob aktualizacje IE

Mam 7, a czy zmiana domyślnej przeglądarki coś da?

Spokojnie ludzie za 6 dni i tak wipe :)

Mam 7, a czy zmiana domyślnej przeglądarki coś da?

Mozesz spróbowac ale pobierz tez active x dla IE

Co robi to active x?

Zmiana domyślnej nic nie dało.

ten serwer jest tak bardzo jedyny jak 3 inne które są bardziej stabilne z tym ,że w trakcie pracy więc sugeruje wziać chusteczkę do ręki konika zmęczyć i przeczekać ten hype :)

Ktoś się może orientuje czemu serwery są wyłączone? Czyżby jakiś fix wchodził?

Hello,we will be having a server maintence for approx 24 hours.The time which we use for the maintence is going to be added into the open alpha time.Example the server will be offline for 24 hours then the server wll be online for another 24 hours after sunday.

Tak. Pracują nad zapisywaniem % lvela bo przy dc sie zerowal zawsze

ten serwer jest tak bardzo jedyny jak 3 inne które są bardziej stabilne z tym ,że w trakcie pracy więc sugeruje wziać chusteczkę do ręki konika zmęczyć i przeczekać ten hype

Co wnosi twój komentarz?. Napisalem ze jedyny bo tylko ten narazie dziala.

ten serwer jest tak bardzo jedyny jak 3 inne które są bardziej stabilne z tym ,że w trakcie pracy więc sugeruje wziać chusteczkę do ręki konika zmęczyć i przeczekać ten hype

To stara gra i nie ma żadnego Hype, no może tylko dla tych co nie chciało się im rejestrować na wschodzie kilka lat temu.

Po drugie DBO nie miał być wypuszczony w świat. Więc nie ma co narzekać, tylko trzymać kciuki żeby wszystko wyszło jak należy.

Twojej reszty wypowiedzi nie skomentuje. Żałosne.

Więc długo nie pogracie bo wysłałam już list do Bandai :) co za tym idzie upominka o prawa autorskie itd powodzenia ^^

CRY ME A RIVER .

warn_ico.png
Offtop
~Leman
Więc długo nie pogracie bo wysłałam już list do Bandai co za tym idzie upominka o prawa autorskie itd powodzenia ^^CRY ME A RIVER .

O NIE! nie rób nam tego! hahahaha Boshe skąd wy się bierzecie. żałosne społeczeństwo. Pis do prezydenta jeśli już tak robisz.

Siema mam pytanie rejestrowałem się na pocztach gmail onet interia yahooo i od 24 h lub wiecej nie dochodzi mi na rzadną poczte rejestracja na DBO.Wie ktoś jak to rozwiązać?

Siema mam pytanie rejestrowałem się na pocztach gmail onet interia yahooo i od 24 h lub wiecej nie dochodzi mi na rzadną poczte rejestracja na DBO.Wie ktoś jak to rozwiązać?

After creating an account I didn't receive any activitation mail:

Some times it may take some minutes until you will receive the mail. Please dont forget to check all your mail folders.

If you didn't receive any mail after some time then try to register an other account with a different email.

Known working email services: hotmail, gmx, googlemail(gmail)

Ludzie sprawdzajcie też spam!

Niestety nie da się pograc w normalnych warunkach. Straszne lagi i często wyrzuca z serwera ;/

Nom dlatego ja poczekam do Open-Bety która ma się zacząć 1 września.

In few hours we will do some tests with the bug explorers and if everything works fine then the server will be back online.