Wiadomo, że Dragon Ball Z Battle of Gods ma być 30 marca, czyli już za parę dni, ale czy ktoś wie, czy będą ten film puszczali w Polsce? Nie chcę go przepuścić *-*.
Dragon Ball Z Battle of Gods
I ja nic o tym nie wiedziałem? o.0 Nie ma info w TV, więc przynajmniej na razie chyba nie będzie.
@Edit
Sorry, myślałem, że to film, a to film kinowy. Na necie będzie ofc.
W Polsce, to jakieś żarty? Będzie pewnie na necie i wydadzą polskie napisy
30 marca w Japoni a u nas za rok pewnie tak jak inne filmy pełnometrażowe w innych anime
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ag0wHaTQYqY#!
Tutaj macie filmik.
Gdzieś wyczytałem, że w ogóle w Europie nie puszczało się kinówek db w kinach. W Azji to tak, to tam prędzej przejdzie.
@crracked
Nie do końca. Pamiętam, że ostatnia kinówka DBZ była nawet z dubblingiem/lektorem polskim jak byłem ok. 4 klasy podstawówki (coś koło 2001/2002 roku).
Tak, sam oglądałem jakąś część z dubbingiem. Średnio fajne, lepsze jednak napisy. No cóż, jeśli nie będzie w kinach tego filmu, to przyjdzie trzeba czekać, aż polacy to przetłumaczą. Wiele nie stracę oglądając bez napisów, ale zawsze warto wiedzieć co mówią, bo czasem maja przezabawne dialogi ^^.
Dobrze wiedzieć że nowy film z DB wychodzi. Może zrobią jeszcze nową serię anime ( Hope Mode ON ).
Nie podobają mi się te piski Goku.
... na polską wersję, może sie ktoś dowiedzieć czy to w ogóle już w kinach było? czy jest z angielskimi napisami?
Kinówka DB była w kinach w Polsce swego czasu, a nawet dwie z tego co pamiętam. Fusion Reborn i Wrath of the dragon były z dubbingiem, ale to koło 2000 roku, a premiera w Japonii była w 95 roku. Poza tym kaset też było sporo z lektorem, ale teraz nie ma co liczyć na film w kinach, chyba, że za długi czas jak będzie się pojawiała angielska wersja. Ale od czego są internety, trzeba będzie gdzieś to znaleźć.
Po dużym zainteresowaniem filmem, twórcy chcą wypuścić 200 nowych epizosów DBZ razem z całą nową technologią itp itd
Po dużym zainteresowaniem filmem, twórcy chcą wypuścić 200 nowych epizosów DBZ razem z całą nową technologią itp itd
Nie rób ludziom nadzieji, nigdy nie będzie nowych odcinków, a tym bardziej z pod znaku Z xD Jedyne co będzie, to ciąg dalszy DBKAI, czyli saga Buu
Lepiej powiedzcie gdzie można obejrzeć battle of gods na necie ;( bo od 30 marca minęło już troszkę czasu i nie wierze, że nikt nawet nie próbował tego uploadnąć
Xarias, poczekasz kolego jeszcze, prawdopodobnie jak wydadzą na DVD to wtedy będzie na necie.
Co do kontynuacji Z'etki to bullshit, nie będzie, może nowe filmy będą czy coś najwyżej.
Lepiej powiedzcie gdzie można obejrzeć battle of gods na necie ;( bo od 30 marca minęło już troszkę czasu i nie wierze, że nikt nawet nie próbował tego uploadnąć
Japonia to nie stany zjednoczone, czy inne państwa XD Oni za cholerę Cie nie wpuszczą z kamerą, jedyna możliwość to premiera DVD i BD, ale tego spodziewaj się pod mniej więcej koniec tego roku.
Jeżeli to będzie prawdą, to zareaguję podobnie i nie, nie będzie to ładny widok.
Jeżeli to będzie prawdą, to zareaguję podobnie i nie, nie będzie to ładny widok.
Mech na klacie :CCCC
I tylko z tego powodu sądzisz, że będzie 200 odcinków? ja już to od dawna widziałem, nie sądziłem, że ktoś poważnie to potraktuje hehe. Zaraz zrobię 10 podobnych i roześle w sieć, jak tak łatwo można nabrać ludzi, będę miał polewę a fotki, czy filmiki w sieci się zejdzie z śmiesznymi sytuacjami