Dragon Ball Z Battle of Gods

Wiadomo, że Dragon Ball Z Battle of Gods ma być 30 marca, czyli już za parę dni, ale czy ktoś wie, czy będą ten film puszczali w Polsce? Nie chcę go przepuścić *-*.

I ja nic o tym nie wiedziałem? o.0 Nie ma info w TV, więc przynajmniej na razie chyba nie będzie.

@Edit

Sorry, myślałem, że to film, a to film kinowy. Na necie będzie ofc.

W Polsce, to jakieś żarty? Będzie pewnie na necie i wydadzą polskie napisy

30 marca w Japoni a u nas za rok pewnie tak jak inne filmy pełnometrażowe w innych anime

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ag0wHaTQYqY#!

Tutaj macie filmik.

Gdzieś wyczytałem, że w ogóle w Europie nie puszczało się kinówek db w kinach. W Azji to tak, to tam prędzej przejdzie.

@crracked

Nie do końca. Pamiętam, że ostatnia kinówka DBZ była nawet z dubblingiem/lektorem polskim jak byłem ok. 4 klasy podstawówki (coś koło 2001/2002 roku).

Tak, sam oglądałem jakąś część z dubbingiem. Średnio fajne, lepsze jednak napisy. No cóż, jeśli nie będzie w kinach tego filmu, to przyjdzie trzeba czekać, aż polacy to przetłumaczą. Wiele nie stracę oglądając bez napisów, ale zawsze warto wiedzieć co mówią, bo czasem maja przezabawne dialogi ^^.

Dobrze wiedzieć że nowy film z DB wychodzi. Może zrobią jeszcze nową serię anime ( Hope Mode ON ).

Nie podobają mi się te piski Goku.

... na polską wersję:P, może sie ktoś dowiedzieć czy to w ogóle już w kinach było? czy jest z angielskimi napisami?

Kinówka DB była w kinach w Polsce swego czasu, a nawet dwie z tego co pamiętam. Fusion Reborn i Wrath of the dragon były z dubbingiem, ale to koło 2000 roku, a premiera w Japonii była w 95 roku. Poza tym kaset też było sporo z lektorem, ale teraz nie ma co liczyć na film w kinach, chyba, że za długi czas jak będzie się pojawiała angielska wersja. Ale od czego są internety, trzeba będzie gdzieś to znaleźć.

Po dużym zainteresowaniem filmem, twórcy chcą wypuścić 200 nowych epizosów DBZ razem z całą nową technologią itp itd :D

Po dużym zainteresowaniem filmem, twórcy chcą wypuścić 200 nowych epizosów DBZ razem z całą nową technologią itp itd

Nie rób ludziom nadzieji, nigdy nie będzie nowych odcinków, a tym bardziej z pod znaku Z xD Jedyne co będzie, to ciąg dalszy DBKAI, czyli saga Buu

Lepiej powiedzcie gdzie można obejrzeć battle of gods na necie ;( bo od 30 marca minęło już troszkę czasu i nie wierze, że nikt nawet nie próbował tego uploadnąć :3

Xarias, poczekasz kolego jeszcze, prawdopodobnie jak wydadzą na DVD to wtedy będzie na necie.

Co do kontynuacji Z'etki to bullshit, nie będzie, może nowe filmy będą czy coś najwyżej.

551543_499079883480601_1355237838_n.jpg

:)

Lepiej powiedzcie gdzie można obejrzeć battle of gods na necie ;( bo od 30 marca minęło już troszkę czasu i nie wierze, że nikt nawet nie próbował tego uploadnąć

Japonia to nie stany zjednoczone, czy inne państwa XD Oni za cholerę Cie nie wpuszczą z kamerą, jedyna możliwość to premiera DVD i BD, ale tego spodziewaj się pod mniej więcej koniec tego roku.

Jeżeli to będzie prawdą, to zareaguję podobnie i nie, nie będzie to ładny widok.

Jeżeli to będzie prawdą, to zareaguję podobnie i nie, nie będzie to ładny widok.

Mech na klacie :CCCC

I tylko z tego powodu sądzisz, że będzie 200 odcinków? :D ja już to od dawna widziałem, nie sądziłem, że ktoś poważnie to potraktuje hehe. Zaraz zrobię 10 podobnych i roześle w sieć, jak tak łatwo można nabrać ludzi, będę miał polewę a fotki, czy filmiki w sieci się zejdzie z śmiesznymi sytuacjami :D