Dragon Born-New Server

Witam

Pomyślałem że możnaby zebrać ekipe do gry, i założyć gildie, kase mam już uzbieraną, więc pozostaje kwestia chętnych do gry, jeśli znajdzie się chociaż +\- 10 osób takowa gildia powstanie, a więc pisać pod tematem kto chętny a jak tylko gildia powstanie, podam tutaj swój nick, pod który będziecie się zgłaszac aby przystąpić do gildi !!! ^^

1. osÓb / swÓj

2. Ja bym może i zagrał z chęcią ale grałem na serwerze nr 1. Po tygodniu odechciało mi się mimo iż trochę pieniędzy na to wydałem.

Także masz pieniadze? nie wydawaj na to bo ich szkoda. lepiej iść pizzę zjeść i spotkać się z kimś. Strata czasu i pieniędzy.

@up Chodziło mi kasę wirtualną aby założyc gildie, jeszcze nigdy nie wydałem real kasy na gre... ^^

Temat Zamkniet, gildia powstala

Witam

Pomyślałem że możnaby zebrać ekipe do gry, i założyć gildie, kase mam już uzbieraną, więc pozostaje kwestia chętnych do gry, jeśli znajdzie się chociaż +\- 10 osób takowa gildia powstanie, a więc pisać pod tematem kto chętny a jak tylko gildia powstanie, podam tutaj swój nick, pod który będziecie się zgłaszac aby przystąpić do gildi !!! ^^