Dragon Born

Miało być to nowe mmorpg, a przecież to kopia jakiejś gry. Nie pamiętam tytułu.

mod_ico.png
Na przyszlosc radze dokladiej precyzowac meritum tematu, bo w innym razie tematy podobne do tego beda zamykane. - Dzz'

Ale o co chodzi? :o

Ale o co chodzi?

O to, że to kopia Crystal Saga, nie?

Co Ty ćpiesz... tak napisałeś ten temat, że w ogóle nie da się zrozumieć o co chodzi...

To żadna kopia. Jest to po prostu podobna gra, z podobny interfejsem, auto-trackiem i klawiszologią.

Co Ty ćpiesz... tak napisałeś ten temat, że w ogóle nie da się zrozumieć o co chodzi...

Coś na co Cię nigdy nie będzie stać.

To żadna kopia. Jest to po prostu podobna gra, z podobny interfejsem, auto-trackiem i klawiszologią.

To 7SSO jest tylko podobne do ME, ale to nie kopia.

Ta gra mi przypomina starą grę Myth War (ale 1 bo 2 ssie jak nigdy...). Spędziłem przy niej wiele czasu i przy tej też pewnie spędzę. Zobaczymy, ale jak na razie spoko gierka xD

To 7SSO jest tylko podobne do ME, ale to nie kopia.

A ja się pytam wtf?

to jeszcze "kopia" SOG i Warrior Saga:P, kolega użył słowa kopia w znaczeniu podobne, co sie czepiacie :P, nie wspominając o tym, że ta gierka to fail roku, nie wiem w czym ona lepsza od Loark, która jest bardziej dynamiczna i ma lepiej wyglądające skille i w ogóle :/, sa jeszcze co najmniej 2 gry podobne nie pamietam tytułu tez kijowe :P

To jak mam to nazwać, skoro się loguję i to samo otoczenie, zadania?

niestety nie moge ci napisać jak..:) delikatnie mówiąc takie pierdu, pierdu, chlastu chlastu nie mam rączek siedemnastu :P, jak nienawidzę tej gry bosz:p, gdzie ta gra którą zapowiadali..czyli to co najlepsze w RPG i w ogóle..A co do tego jak to naprawde nazwać to w słowniku synonimów fajnym słowem zdaje sie być reprodukcja albo duplikat

mod_ico.png
Na przyszlosc radze dokladiej precyzowac meritum tematu, bo w innym razie tematy podobne do tego beda zamykane. - Dzz'