Miało być to nowe mmorpg, a przecież to kopia jakiejś gry. Nie pamiętam tytułu.
Dragon Born
Ale o co chodzi?
Ale o co chodzi?
O to, że to kopia Crystal Saga, nie?
Co Ty ćpiesz... tak napisałeś ten temat, że w ogóle nie da się zrozumieć o co chodzi...
To żadna kopia. Jest to po prostu podobna gra, z podobny interfejsem, auto-trackiem i klawiszologią.
Co Ty ćpiesz... tak napisałeś ten temat, że w ogóle nie da się zrozumieć o co chodzi...
Coś na co Cię nigdy nie będzie stać.
To żadna kopia. Jest to po prostu podobna gra, z podobny interfejsem, auto-trackiem i klawiszologią.
To 7SSO jest tylko podobne do ME, ale to nie kopia.
Ta gra mi przypomina starą grę Myth War (ale 1 bo 2 ssie jak nigdy...). Spędziłem przy niej wiele czasu i przy tej też pewnie spędzę. Zobaczymy, ale jak na razie spoko gierka xD
To 7SSO jest tylko podobne do ME, ale to nie kopia.
A ja się pytam wtf?
to jeszcze "kopia" SOG i Warrior Saga:P, kolega użył słowa kopia w znaczeniu podobne, co sie czepiacie , nie wspominając o tym, że ta gierka to fail roku, nie wiem w czym ona lepsza od Loark, która jest bardziej dynamiczna i ma lepiej wyglądające skille i w ogóle :/, sa jeszcze co najmniej 2 gry podobne nie pamietam tytułu tez kijowe
To jak mam to nazwać, skoro się loguję i to samo otoczenie, zadania?
niestety nie moge ci napisać jak.. delikatnie mówiąc takie pierdu, pierdu, chlastu chlastu nie mam rączek siedemnastu
, jak nienawidzę tej gry bosz:p, gdzie ta gra którą zapowiadali..czyli to co najlepsze w RPG i w ogóle..A co do tego jak to naprawde nazwać to w słowniku synonimów fajnym słowem zdaje sie być reprodukcja albo duplikat