Strona Alienware rozdaje klucz do bety Divinity Dragon Commander'a - ciekawie wyglądającego mixu różnych gatunków gier.
Tutaj są klucz śpieszcie się bo jest ich tylko ok. 2400
Ps. Klucze są na Steam
Strona Alienware rozdaje klucz do bety Divinity Dragon Commander'a - ciekawie wyglądającego mixu różnych gatunków gier.
Ps. Klucze są na Steam
Chaplem ale cos aw nie poinformowalo mnie o kluczu wczesniej.. No ale dzieki tobie zassalem kluczyk i za chwilke bedzie
mi też nie wysłali mailowo informacji, znalazłem ją na innym forum, gra wydaje się ciekawa - no i zajmuje 11 gb. Chyba będzie buy2play, ale czasem za udział w becie, można zdobyć np. zniżkę do zakupu gry.
WoW dzięki za stronkę nawet nie wiedziałem że ta gra ma bete. Na pewno będzie b2p bo to gra stworzona głównie do single jak inne części Divinity.
Key: HTW2P-0P2WW-D0T56
WoW dzięki za stronkę nawet nie wiedziałem że ta gra ma bete. Na pewno będzie b2p bo to gra stworzona głównie do single jak inne części Divinity.
Wygląda bardzo i to bardzo ciekawie. Szkoda, że głównie pod single chociaż dzisiaj wszystko co chce przetrwać dłużej niż sezon, musi mieć dobrze rozbudowany tryb wieloosobowy, więc może jest jakaś nadzieja na dobrą fuchę tego aspektu ze strony twórców. Oby, bo klucz jeszcze chyba gdzieś mam (jak zobaczyłem screeny to przypomniało mi się że z tej stronki zgarnąłem ten klucz, tylko gdzie ja go mam...)
Ps. Klucze są na Steam