Albo dopuki nie mamy ts może skype Dopuki sie nie ogarnie ts,a
Dragon Nest EU Ekipa do capa 24/7
Postawiłbym forum, mam domene ale potrzebuje hostingu, ma ktos moze cos wolnego ?
Po co tworzyć kolejne forum, stwórzmy jedno wielkie community.
ja mam TS'a podam pozniej.
Czemu nie teraz ;]
Witam załatwilem Tsa mamy wlasny kanał jak cos wbijac pogadamy
Ip Tsa. trollbusters.pl
Meh nowy ts 20 slotowy to koszt 15zl miesiecznie ;p nie chce zeby moja gildia siedziala na publicu xD
Też moge dołączyć. Z Dragon Nest nie miałem za bardzo styczności ale zawsze musi być ten pierwszy raz.
I mam nadzieję, że no lifem nie musze być
Ja również chetnie bym dołączył. Klucz na CBT mam , na SEA grałem dość sporo (40 lvl FU i inne postaci). Będę grał zapewne mercem ale pewien jeszcze nie jestem. Co to szczegółów to dogadamy sie zapewne dopiero 27.02.
Zapraszam na ts Pogadamy tsa podalem wyzej kanal 13
Nazwijcie gildię "Matrioszka Square" nazwy typu Rycerze, Krwi,kupy,kału i inne badziewne nazwy są żenujące xD nazwa musi być w miarę humorystyczna
Ja mam propozycje wiem ze do cbt 2 tygodnie a moze zrobimy jutro albo dzis spotkanie na ts ktore wam podalem i obgadamy kto kim bedzie grac jaka nazwa gildii i wgl kto jest chetny niech napisz do mnie na Pw albo pod tematem
Ja nie lubie Polskich nazw gildi nawet mnie to smieszy, bedzie cos Angielskiego napewno
Jeżeli macie jeszcze miejsce. Chętnie dołącze, nocki w tygodniu jak i w weekendy mi nie straszne.
A może zajrzycie na niedawno powstałą polską stronę dotyczącą Dragon Nesta ?
Dobra jedna osoba odpadła ponieważ nie będzie w gildi która nie ma Polskiej nazwy huehue
No i dobrze.. Może odrazu jeszcze nie przyjmujcie polaków .. po co wam angielska nazwa do polskiej gildi zastanówcie się ... A wgl po co polacy w polskie jgildi dawajcie anglików to najlepsze bedzie -,-
Dobra polska gildia polska nazwa!
Co sadzicie o
Kartofelki?
Polscy zab"u"jnicy!
POLAND
Ciekawe nazwy..
Angielskie nazwy sa fajniejsze na angielska gildie
A jezeli do gildi nie dojdziesz dlatego ze ci sie nazwa nie podoba to cie na prawde nie rozumiem.
nazwa gildi to logo dla gildi wiec chyba lepszym logim bylo by polskie zeby polacy wiedzieli ze to polska gildi a z nazw wybrales najgorsze jak by byly tylko takie ... więc ogarnij ...
wiec zrob swoja wlasna, polska gildie o polskiej nazwie. ja nie widze w tym zadnego problemu, a graczy do niej z pewnoscia znajdziesz. ja wraz z ludzmi ze swojego forum jednak wolimy podazac inna sciezka, z anglojezyczna nazwa gildii.
(cos sie polskie znaki tu posypaly, dlatego post bez nich)
Spokojnie Odtworze gildie z serwera WestWood Na Sea o nazwie Bezduszni która i tak była tam top 1
więc mi to nie robi różnicy ... Chciałem tutaj wstąpić ponieważ chciałem pomuc nowym graczom Ale nie to nie trudno ...