Szukam stala ekipe z ktora bedzie mozna popykac od startu w cholere, nawet nocke mozna zaliczyc, zeby wbic ten 24, zebrac staff, pofarmic troche, i juz pojsc na tego minotaur nesta.
Dragon Nest EU Ekipa do capa 24/7
Chętnie się dołączę, mam jakieś tam doświadczenie i wiedzę. Mam nadzieje że będzie możliwość rozmowy przez jakikolwiek VoiP (mam powyżej 20 lat więc nie będzie problemu z moim głosem ^ ^ ). Z tego co mi wiadomo to na starcie level cap będzie na lvlu 40-stym
Jeśli chodzi o kontakt to będę sprawdzał forum co jakiś czas więc możesz pisać tu albo PM.
Witam. Też Chętnie bym dołączył . przegrałem w Dragon nesta Troche czasu i mam jakaś tam wiedze ztej gry oraz gdyby sie przydało Mógłbym ogarnąć Serwer Ts
;o do 40 ^^ to niezle, ja tylko gralem do 24 elementalista, ale wbilem w 1 dzien ten lvl to 40 tez bez problemu
I ofc jak ekipa to proste ze TS3/Skype/mumble jak ze inaczej lepsze zgranie i pogadac mozna.
Sprzydalo by sie chyba grac od CBT? Bo slyszale mjak bedzie ile tam tysiecy kont to konta z cbt zostana na obt?
Oczywiście że lepiej by było zacząć od razu gdy CBT się zacznie 27 lutego, nawet jeśli byłby wipe po niej to i tak na 99% będą nagradzać tych co wzięli w niej udział.
Nagrodą zapewne będzie tytuł, R2G Hat(perm) i Permanentne Skrzydełka(nie wiem jak się nazywają). Takie nagrody były na US i SEA po zakończeniu CBT, więc na EU powinny być takie same.
no to fajnie się zapowiada ;D Najlepiej stworzyc Ts przed CBT zeby sie ogarnąć ze sobą;D
Chetnie sie dołacze mam klucz wiec zagram w Cbt macie juz pomysl na nazwe gildii i ts jakeigos macie?
a i mam pytanko kim grac bo bede grac po raz pierwszy
^^ Jestem chętny żeby się do was dołączyć
Anfa to zależy od gustu gdybys do mnie na skype napisał opisałbym ci wszystkie postacie .. Nick Pyrcio3
o dzięki Moddis ;P Szukałem tej strony ;d chce się poduczyć Do Cbt zeby lepiej ogarnia c: D
Jak chcecie sobie założyć gildie, to polecam nazwać ją Zakon Białego Smoka, bardzo rajcuje mnie ta nazwa odkąd skończyłem oglądać SAO Zresztą sam będę grał w DN EU, ale nie mam zamiaru przesiedzieć nocki, bez przesady to tylko gra!
Mam nadzieje, że będzie wyłącznie jeden serwer (albo jeden jak na NA albo cztery jak na SEA), który zdominujemy jakąś jedną polską gildią. Przydałby się jakiś własny serwer TS dla polskich graczy Dragon Nesta, postaram się załatwić.
Ale bez przesady panowie, żebyśmy nie skończyli tak jak ten koreańczyk który grał ileś tam godzin w lola i zmarł.
No Sao to jest dopiero Anime ;> Proponuje nazwe Rycerze Krwi
Gildie tez można ogarnąć, ale na start mi chodziło o ogarnięta grupe w full pt żeby fast wbić lvl capa, przyfarmic itemki jako jedni z pierwszych na serverze
ale to nie tak hop siup xD 24 moze i łatwo wbic ale gra zaczyna sie od 27 to juz masakra jak ciezko się expi
Gdy wbijasz 30 to musisz w ch*j razy powtarzać dungeony zeby chociaz 5 % lub robic dungi po 15 min
Postawiłbym forum, mam domene ale potrzebuje hostingu, ma ktos moze cos wolnego ?
Tez można odrazu zwerbować wieceeeej ludzi, i na tsie sie ustalić kto z kim idzie w party na start.