Dragon Nest EU | Gildia Magic Dreams

top_07.png

FORUM GILDII: www.MagicDreams.pl (ciągle w rozbudowie)

Witam jak nawiązuje nazwa tematu szukamy osób chętnych do dołączenia do naszej społeczności i wspólnego dążenia do jak najlepszych wyników w grze.

Wymagania:

Wiek: Belka wiekowa powyżej 17 lat, jako iż cenie sobie kulturę wobec drugiego człowieka.

Resztę nie można ocenić przez treść pisaną okaże to się w praktyce.

Podania proszę składać na forum w odpowiednim do tego dziale, komunikator głosowy nie jest wymagany w czasie gry lecz przy rozmowie wstępnej w czasie rekrutacji.

Komunikacja głosowa nie jest wymagana jako iż wielu graczy ceni sobie cisze i spokój w czasie gry, jednakże mile widziany gdy występuję ku temu chęć rozmowy.

Aktualizacja Tematu po 24 godzinach.

Witam jak nawiązuje nazwa tematu szukamy osób chętnych do dołączenia do naszej społeczności i wspólnego dążenia do jak najlepszych wyników w grze.

Wymagania:

Wiek: Belka wiekowa powyżej 16 lat, jako iż cenie sobie kulturę wobec drugiego człowieka.

Podania proszę składać na forum w odpowiednim do tego dziale, komunikator głosowy nie jest wymagany w czasie gry lecz przy rozmowie wstępnej w czasie rekrutacji.

Komunikacja głosowa nie jest wymagana jako iż wielu graczy ceni sobie cisze i spokój w czasie gry, jednakże mile widziany gdy występuję ku temu chęć rozmowy.

Oferujemy:

• Poważnego Lidera
  • Dążenie do celu
  • Prywatny serwer Team Speak 3
  • Forum z domeną PL na płatnym serwerze
  • Każdy pełnoprawny członek gildii otrzymuje własny adres e'mail "nick@magicdreams.pl"

Nieźle! Każdy członek będzie miał superowy e-mail ;D Kto się skusi?! Widzę las rąk ;)

Wiek: Belka wiekowa powyżej 17 lat, jako iż cenie sobie kulturę wobec drugiego człowieka.

Czyli jak mam mniej lat tzn że jestem jakimś dzieckiem który obraża innych ? i nie ma kultury ?

Poważny Lider .. czyli gildia na poważnie ? Ja bym wolał mieć wyluzowanego Lidera żeby było luźno i śmiesznie ;p nic na spine

Adress email ... nikt z niego nie skorzysta bo będziecie mieli dostęp do treści ...

Ustanawianie wieku wymaganego do dołączenia jest śmieszne. Z góry zakładasz, że młodsze osoby nie mają kultury czy co ?

@up, no niestety polska gimbaza nie jest zbyt kulturalna.

@up, nie zawsze wiek odzwierciedla kulturę osobistą, niestety mentalność człowieka, często nie idzie w parze z jego wiekiem ;). Z doświadczenia wiem, iż często młodsi gracze mają większą kulturę osobistą od tych starszych ;)

"Czyli jak mam mniej lat tzn że jestem jakimś dzieckiem który obraża innych ? i nie ma kultury ?Poważny Lider .. czyli gildia na poważnie ? Ja bym wolał mieć wyluzowanego Lidera żeby było luźno i śmiesznie ;p nic na spineAdress email ... nikt z niego nie skorzysta bo będziecie mieli dostęp do treści ..Ustanawianie wieku wymaganego do dołączenia jest śmieszne. Z góry zakładasz, że młodsze osoby nie mają kultury czy co ?."

Dla tego też wiek został ustalony aby uniknąć powyższych sytuacji, nie mam nic przeciwko młodszym graczom, jednakże ich osobowość jest nastawiona na chęć bycia w centrum uwagi co wiąże się z tworzeniem nieprzyjemnych sytuacjami w ich wykonaniu. Gildia ma takie a nie inne wymagania i proszę się ku temu ustosunkować, zapewne inne gildie przyjmują graczy bez podziału na wieku. Miłego dnia :)

Bo akurat znasz się na dzieciach. Zależy z kim rozmawiasz. Z góry mówisz że " ich osobowość jest nastawiona na chęć bycia w centrum uwagi co wiąże się z tworzeniem nieprzyjemnych sytuacji w ich wykonaniu ". Bo starsi już nie, wcale, nigdy! Ja nigdy nie rozumiałem takiego czegoś jak " podział wiekowy ". To znaczy rozumiem, ale żeby było trzeba być w takim wieku? To niedorzeczne.

Ja Także nie mogę tego zrozumieć. Mevia oni mają ci do zakomunikowania że bariera wiekowa nie ma znaczenia, są ludzie w młodym wieku na poziomie którzy zachowują się naprawdę przyzwoicie. Rozumiem to że nie którzy chcą być w centrum uwagi ale każdy by tak chciał nie tylko młodzi ale i starsi. Napewno chcesz uniknąc sytuacji i typowych komentarzy ze strony młodszych ale tak już ten świat działa.

Kapynovsky skąd wogóle takie słowo jak "gimbaza"? Widze że nadal bawisz się w przedszkole i podążasz za tymi głupawymi wymysłami ludzi z problemami chyba że ty też się do nich zaliczasz. Dlaczego to piszę? dlatego iż nie mogę zrozumieć ludzi którzy nie potrafią normalnie pisać tylko muszą używać tych wymysłowych słowek żeby poczuć się fajniej.

Koniec offtopu :P

Witam, wymagany wiek 16 lat który został obniżony z 17 jest wystarczający i z przykrością muszę stwierdzić że to się nie zmieni.

Wiek: Belka wiekowa powyżej 16 lat, jako iż cenie sobie kulturę wobec drugiego człowieka

Znam ludzi którzy mają po 14-15 lat a są bardziej kulturalni niż niektórzy co mają po 20 lat

na twoim miejscu ja bym przyjął każdego kto by chciał dojść zrobił 3-4 osoby zaufane "obserwatorami"

i oni by obserwowali zachowanie członków jeśli ktoś by wyzywał pyskował itp to wtedy się go wywala

Witam, /odnosząc się do wypowiedzi "Drags"/

Wole przechodzić bez takich ceregieli, stosunek graczy w gildii ma być na poziomie towarzyskim, a ciężko jest rozmawiać 13 latkiem jak z kolegą przy 40 latach na karku :)

Wymogi jak powtarzałem już kilkukrotnie nie zostaną zmienione ponieważ i tak są na tyle niskie na ile rozsądne.

Odświeżam temat po upływie 24 godzin.

warn_ico.png
Tematy tutaj odświeża się co 72h, tak mówi regulamin. Warn. - crracked

ludzie, ale macie problemy XXI w ..... ja popieram mevia co do minimalnego wieku, bo większość polaków w wieku poniżej 16 lat zachowuje się naprawdę dziecinnie, prowokacyjnie oraz często wulgarnie. i jeszcze widziałem gdzieś leciał hejt na "poważnego lidera", myślę, że słowo poważnego" oznacza w tym przypadku, człowieka racjonalnie myślącego, wiedzącego coś o tym co robi, a nie totalnego laika. użycie słowa "poważny" nie wyklucza poczucia humoru. ludzie, myślcie co piszecie, bo nóż w kieszeni się otwiera.

Po co zakładać gildiie skoro nie ma czasu na prowadzenie się jej ? admin (Mevia) w ogóle nie pojawia się na forum itp... Gildia nawet nie wystartowała dobrze a już upadła ahh... ten "poważny lider". Znając życie wymówka będzie "aa mam pełno roboty nie mam czasu" -.- ja pier...

#edit

Powodzenia dla tych którzy zostają i'm out.

top_07.png

Wymagania: