Dragon Nest [EU] Gildia!

Witam serdecznie z uwagi na staż i doświadczenie z wersji SEA postanowiłem założyć gildie na starym kontynencie.

Nazwa gildii Attractive założyciel ja Drag0nNest.

Co oferuję gildia ?

-wiadomo jak wszędzie zgranie i miła atmosfera

-ludzie do absyss, nestów, te tzw. zombie mode i całą resztę

-wojny gildii

-każdy dostaje na start możliwość korzystania ze skrzyni gildii oraz zapraszania

-bonusy w postaci exp i specialnych umiejętności w przyszłości jak się rozrośniemy i będziemy wpłacać na gildie

Jeżeli do 27 marca w gildii będzie 16 osób o minimum 24 lvl każdy z Was dostanie czapeczkę a jej właściwości to tajemnica oraz gildia dostanie dodatkowe 30 slotów do skrzynki z której bd mogli korzystać !

Zapraszam ! Attractive , Drag0nNest.

PS: piszcie swoje nicki, bym mógł was zaprosić lub szukajcie mnie po nicku Drag0nNest gram różnie głównie wieczorem

~~~~~~~~

Wiem działy pomyliłem :/ zapomniałem o dziale gildia/klany

~~~~~~~~

Wszystko ładnie pięknie tylko po jakiego groma kolejna chyba piętnasta polska gildia zamiast dojść do innej i osiągnąć coś większego genialna mentalność polaków gratulacje.

a znasz jakaś dobrą ?

BloodSeekers liderem jest WILQ tak mi się bynajmniej wydaje. mają ok 40 graczy i ok 20 osób na ts3.

Gildia ma obecnie 11lvl. 112/120 aktywnych graczy w gildii...ponad 30 40lvl postaci.Wykupione sloty expa,guild storage etc...teamspeak3(dziennie jakies 20 osob na kanale) multigamingowy Nova Society:)

Witam serdecznie z uwagi na staż i doświadczenie z wersji SEA postanowiłem założyć gildie na starym kontynencie.

Nazwa gildii Attractive założyciel ja Drag0nNest.

Co oferuję gildia ?

-wiadomo jak wszędzie zgranie i miła atmosfera

-ludzie do absyss, nestów, te tzw. zombie mode i całą resztę

-wojny gildii

-każdy dostaje na start możliwość korzystania ze skrzyni gildii oraz zapraszania

-bonusy w postaci exp i specialnych umiejętności w przyszłości jak się rozrośniemy i będziemy wpłacać na gildie

Jeżeli do 27 marca w gildii będzie 16 osób o minimum 24 lvl każdy z Was dostanie czapeczkę a jej właściwości to tajemnica oraz gildia dostanie dodatkowe 30 slotów do skrzynki z której bd mogli korzystać !

Zapraszam ! Attractive , Drag0nNest.

PS: piszcie swoje nicki, bym mógł was zaprosić lub szukajcie mnie po nicku Drag0nNest gram różnie głównie wieczorem

~~~~~~~~

Wiem działy pomyliłem :/ zapomniałem o dziale gildia/klany

~~~~~~~~