Dragon Nest EU - Pytanka

Witajcie!

Mam parę pytań odnośnie tejże gierki, chcę aby wypowiedzialy się osoby już grajace :)

1) Jak z populacja na DN?

2) Item shop jest bardzo rozbudowany? Trzeba pieniążki wydawać?

3) Jakaś guildia Polska?

4) Na jakim serverze grać? Gdzie najwięcej polaków?

Zaczynam grać za godzinkę, to chce się dowiedzieć jakichś podstawowych informacji.

Pozdrawiam!

Witaj,

1. Populacja mid/high

2. IS jest odpowiedni i nie trzeba kasy inwestować.

3. Jasne, cale mnóstwo. Jako ze pierwszy odpisałem to zapraszam do ArmoredSaints mojej gildi multiganingowej. Więcej info w dziale gildie/klany.

4. W EU jest jeden serwer.

ps. Skontaktuj się jak coś z użytkownikiem anfa. On cię wprowadzi. Ja będę po 17 w domu.( teraz pracuje)

Nie chce zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj. Czy wykupienie slotów w plecaku / warehousie to jedyna opcja na powiększenie swojej przestrzeni na itemsy? Mam 19 lvl i już zaczyna mnie irytować brak miejsca. Co będzie na 40?

Nie chce zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj. Czy wykupienie slotów w plecaku / warehousie to jedyna opcja? Mam 19 lvl i już zaczyna mnie irytować brak miejsca na itemki. Co będzie na 40?

cos ty, wbilem 60 lvl cap na SEA i naprawde nie mialem jakis wiekszych problemow z plecakiem - zbieraj tylko przedmioty must-have, reszte olewaj, bo na ziemi naprawde nie znajdziesz niczego dobrego, chyba, ze bawisz sie w "giftowanie" NPC'ków, wiec wszelakie mleka czy kwiatki moga Ci zasmiecic inventory, nic wiecej

Do 40 dostaniesz 1, czy 2 rozszerzenia do plecaka i wh.

To super, bo miałem przesiąść się na c9/vindictusa, ale dn bardziej mi się podoba. Dzięki za szybką odpowiedź.

Witajcie!

Mam parę pytań odnośnie tejże gierki, chcę aby wypowiedzialy się osoby już grajace :)

1) Jak z populacja na DN?

2) Item shop jest bardzo rozbudowany? Trzeba pieniążki wydawać?

3) Jakaś guildia Polska?

4) Na jakim serverze grać? Gdzie najwięcej polaków?

Zaczynam grać za godzinkę, to chce się dowiedzieć jakichś podstawowych informacji.

Pozdrawiam!