[Dragon Nest EU] WildWolfs rekrutuje

Dlaczego EU? Przecież ten serwer jeszcze nie powstał. Otóż aktualnie gramy na serwerze SEA, lecz gra tutaj stała się monotonna, a nasza liczba jest zbyt mała, byśmy mogli zając się wojnami gildii. Dlaczego chcemy zwiększyć naszą liczebność na świeżutkim serwerze, oraz obrać sobie nowe ambitne cele.

Podstawowy skład gildii to Weterani Dragon Nest'a z Cherry Credits (SEA), zdobywcy ciekawych tytułów i osiągnięć, którzy mają duże doświadczenie, zarówno w pokonywaniu bosów, zarabianiu pieniędzy, jak i walce PVP. Tak więc gildia oferuję przede wszystkim wiedzę i doświadczenie niezbędne do stania się kimś.

Czego wymagamy od nowych graczy? TS'a wraz z mikrofonem(warunek konieczny), odrobiny kultury i zaangażowania, doświadczenia z innych gier mmorpg, oraz podstawowa znajomość języka angielskiego(poziom gier komputerowych).

Jeśli chodzi o pomoc to otrzyma ją każdy pod prawie każdym aspektem, kto o nią poprosi, pod warunkiem że go słychać :)

Informacje dotyczące konkretnej nazwy serwera podamy, gdy pojawią się wstępne informację na ten temat, ponieważ narazię nie znamy nawet dokładnej daty ruszenia serwera.

Gildia należy do społeczności FenixPolska.eu

Zainteresowanych prosimy o kontakt, lub podpisanie się w komentarzu.

Więcej informacji pod numerami gg: 819764,

Aktualna nazwa gildii to "Bezduszni", jednak od nowego serwera zostanie zmieniona na widoczną w temacie.

Wszystko pięknie i ładnie ale jako Guild Master Bezdusznych nic nie wiem aby Bezduszni przenosili sie na serwer EU :D

Nie mam nic oczywiście przeciwko temu abyście założyli sobie gildię na EU ale czemu podpieracie sie "Bezdusznymi " ?

Ja będę grał na EU to możecie dla mnie zostawić miejsce :) grałem na SEA ale lagi psują całą zabawę :( TS mam micro się kupi :) jak coś nick ToxicKiss jeszcze dodam że pracuje na 3 zmiany więc od razu zaznaczam że może mnie nie być max do tyg. :)

Chciałbym tylko dodać, że liczba mnoga od "wolf" to "wolves". Chyba, że... to tak specjalnie :o

Otóż na serwerze greenwood z czystego zbiegu okoliczności zapewne istnieje od ponad 8 miesięcy gildia o tej samej nazwie. Nasz guild master niedawno napotkał wasz kanał na YT i "odkrył" wasze istnienie, dlatego jesteśmy zupełnie oddzielną gildią, a ta sama nazwa to tylko przypadek. Dlatego własnie od serwera EU zmienimy nazwę, ponieważ nie chcemy podpinać się pod czyiś dorobek, lecz stworzyć nową gildię na serwerze EU. Co do nazwy to naprawdę przepraszam, oczywiście w nazwie gildii pojawi się poprawna odmiana. Z języków orłem nigdy nie byłem... :(

Chętnie dołączę. Grałam już w tą gierkę, i czekam z niecierpliwością na serv EU. Mój parter również się zadeklarował, więc możecie policzyć za 2 osoby:)

Przestałam grać w DN, gdyż z powodu braku dobrej, przynajmniej jakiejś europejsko / amerykańskiej ekipy, ciężko farmić bossy.

Jak znajdziecie jakieś info dotyczące startu serwera, bardzo prosze o napisanie.

Małe info odnośnie serwera. Nie wiemy jeszcze dokładnie jakie serwery powstaną, wiemy natomiast iż CBT zakończą się 27.11.12, wiec OBT możemy spodziewać się już na początku grudnia. Od OBT własnie zakładana będzie juz gildia, wiec jeśli ktoś czeka ze zniecierpliwieniem, to jest to miła informacja. :3

Ciekawą notką jest też ilość języków w jakim pojawi się DN, oraz wybór dubingu. DN pojawi się w 5 lub więcej językach. Pewne jest iż będzie angielski, niemiecki i francuski, ale jakie jeszcze nie wiadomo xD. Grać oczywiście bedziemy na serwerze angielsko-języcznym, chyba że firma e-Fusion zrobi nam niespodziankę i DN ukaże się także po polsku :D. Co do dubingu to tak samo, angielski, niemiecki, francuski, koreański. Polecam koreański, bo zapewne pozostałe zostaną marnie zrobione :P. Jak już serwer ruszy, to proszę pisać na gg, lub w DN pod nickiem JohnyKamol(mowie i OBT).

Małe info odnośnie serwera. Nie wiemy jeszcze dokładnie jakie serwery powstaną, wiemy natomiast iż CBT zakończą się 27.11.12, wiec OBT możemy spodziewać się już na początku grudnia. Od OBT własnie zakładana będzie juz gildia, wiec jeśli ktoś czeka ze zniecierpliwieniem, to jest to miła informacja. Ciekawą notką jest też ilość języków w jakim pojawi się DN, oraz wybór dubingu. DN pojawi się w 5 lub więcej językach. Pewne jest iż będzie angielski, niemiecki i francuski, ale jakie jeszcze nie wiadomo xD. Grać oczywiście bedziemy na serwerze angielsko-języcznym, chyba że firma e-Fusion zrobi nam niespodziankę i DN ukaże się także po polsku . Co do dubingu to tak samo, angielski, niemiecki, francuski, koreański. Polecam koreański, bo zapewne pozostałe zostaną marnie zrobione . Jak już serwer ruszy, to proszę pisać na gg, lub w DN pod nickiem JohnyKamol(mowie i OBT).

to Cię zmartwię, ale 27 kończą się Alpha Testy, nie CBT, CBT przy dobrych wiatrach w grudniu, premiera zapewne w styczniu

będzie 5 języków, ale bez polskiego, może później

pisałem do nich dwa mejle odnośnie klasy Academic, ale odpisali tylko "wkrótce się dowiesz"

Znaczy pomiędzy EyeDentity a eFusion były rozmowy na temat 5 lub więcej języków, chodziło mi o to ze mają zezwolenie na przetłumaczenie na kolejne języki. Oprócz tych 3 wymienionych, to nie mam pomysłu jaki jeszcze, stąd ta znikoma nadzieja na polski. Wiem że kolejne pojawią się za pewien czas. Odnośnie akademika, myślą iż pojawi się z czasem. Nie wiadomo nic na temat lvl cap czy coś. Zakładam że będzie to maksymalnie 32. Akademik wchodził z lvl cap 50, wiec jeszcze długa droga przed nim, tak sądze. :3

Z tymi testami możesz mieć rację, ale nie sądzę żeby pozwolili sobie przepuścić czas świąteczny i eventy przykuwające graczy do kompa. CAB, CBT,OBT taka jest kolejność, ale jeśli dobrze pójdzie to może sobie odpuszczą to CBT :3. Taka moja mała nadzieja. Poza tym to Niemcy, co prawda nie lubię ich, ale oni lubią mieć porządek i trzymać się wcześniej ustalonych terminów. Mówili i grudni, powinni się wyrobić, już z normalnym serwem, nie OBT. Stąd te moje wywody że ruszy od początku grudnia OBT :3

Akademik wchodził z lvl cap 50, wiec jeszcze długa droga przed nim, tak sądze.

znów masz złe informacje... Academic wszedł do SEA z 40 lvl cap, albo jeszcze przed, wiem, ze byl to bodajze kwiecien br.

wiesz, w opisie DN EU mieli napisane "five clasess" i "upgrade version", wiec na bank bedzie 32 lvl cap

Dobra przyznaje się, nie interesowałem się SEA, grałem troszkę na początku, od mino, a potem przybyłem już po update na 50...

Nie zmienia to jednak faktu, ze jeśli od 40, to skoro max jest 32, to nie powinno być akademika na EU. Choć z drugiej strony nic nie stoi na przeszkodzie, by pojawił się od 32, chyba. Poza tym oni jeszcze nic konkretnego nie powiedzieli, wiec możemy sobie tylko spekulować na temat tego co będzie i kiedy będzie. Takie "znowu błędne" to może troszkę za dużo powiedziane. Bo nikt tak na prawdę nie jest na 100% pewny co będzie na EU xD. Co do pierwszych możliwości grania na DN EU to mogłem się troszkę pośpieszyć, ale OBT pojawią się na pewno do połowy grudnia. :)

Trololololol ludzie p oco wam ten academic ? -_- lepiej wypytujcie o tą zajebistą shadow babkę assasinke ^^

Assasinka nawet na SEA jeszcze nie dotarła więc jeszcze poczekamy, a o academika się tak wypytujemy, bo jest to postać tragiczna na pvp(mowa o gearmaster) :)

Assasinka nawet na SEA jeszcze nie dotarła więc jeszcze poczekamy, a o academika się tak wypytujemy, bo jest to postać tragiczna na pvp(mowa o gearmaster)

moze i tragiczna na PvP, ale ja wlasnie mam 50 lvl inzyniera na SEA:) w PvE miazga totalna, nesty robie sobie solo

mi chodziło o to że tego się zabić nie da xD.

Assasinka ? pierwsze słyszę jeśli chodzi o Kali to jest to raczej swojego rodzaju szamanka i tu kolejny raz postać żeńska -.- na SEA pvp ciężko ogarnąć może na eu ping będzie znośny. Jeszcze odniosę się do Kali grałem na koreańcu i szału nie ma.

Niestety, nie udało mi się wykrzesać na tyle czasu, by bawić się na serwerze który wcześniej podałem. Wszystkim którym narobiłem ochoty przepraszam.

Właśnie powstał fanpage naszej gildii na facebook'u. Zapraszam do odwiedzania stronki, ponieważ mogą się tam ukazać ważniejsze informacje odnośnie serwera i naszego zaistnienia :)

Dlaczego EU? Przecież ten serwer jeszcze nie powstał. Otóż aktualnie gramy na serwerze SEA, lecz gra tutaj stała się monotonna, a nasza liczba jest zbyt mała, byśmy mogli zając się wojnami gildii. Dlaczego chcemy zwiększyć naszą liczebność na świeżutkim serwerze, oraz obrać sobie nowe ambitne cele.

Podstawowy skład gildii to Weterani Dragon Nest'a z Cherry Credits (SEA), zdobywcy ciekawych tytułów i osiągnięć, którzy mają duże doświadczenie, zarówno w pokonywaniu bosów, zarabianiu pieniędzy, jak i walce PVP. Tak więc gildia oferuję przede wszystkim wiedzę i doświadczenie niezbędne do stania się kimś.

Czego wymagamy od nowych graczy? TS'a wraz z mikrofonem(warunek konieczny), odrobiny kultury i zaangażowania, doświadczenia z innych gier mmorpg, oraz podstawowa znajomość języka angielskiego(poziom gier komputerowych).

Jeśli chodzi o pomoc to otrzyma ją każdy pod prawie każdym aspektem, kto o nią poprosi, pod warunkiem że go słychać :)

Informacje dotyczące konkretnej nazwy serwera podamy, gdy pojawią się wstępne informację na ten temat, ponieważ narazię nie znamy nawet dokładnej daty ruszenia serwera.

Gildia należy do społeczności FenixPolska.eu

Zainteresowanych prosimy o kontakt, lub podpisanie się w komentarzu.

Więcej informacji pod numerami gg: 819764,

Aktualna nazwa gildii to "Bezduszni", jednak od nowego serwera zostanie zmieniona na widoczną w temacie.