szukamy poliskich graczy, kazdy jest u nas mile widziany.Wymagamy kultury osobistej oraz pomagania sobie wzajemnie. Kontakt grze : Feezeen lub na forum . Serdecznie zapraszam
[Dragon Nest] Gildia MamBronZAmelinium zaprasza do siebie na prywatnym serwerze Dragnest.eu
ilu was jest ? od przyszłego tyg mogę zacząć
Jeszcze jak bys podal nazwe tego Prywatnego Serwera
to nie priv to europejski
zamotałem sie juz ...
www.dragonnest.eu - GLOBAL EU
www.dragnest.com - PRIVATE SERVER EU & US
przeczytalem przedtem
grasz na PRIV EU
ilu was jest ? od przyszłego tyg mogę zacząć
jest nas narazie tylko 3, trudno jest jakos znalesc nam polskich graczy
Jeszcze jak bys podal nazwe tego Prywatnego Serwera
tak to eurpopejski priv
Sciagne i odezwe sie na PW
no czekam na twoj kontakt
Jakieś info o tym servie jakbyś mógł napisać? Jakie postacie są itd.
sciągam grałem tylko chwilkę na globie, zobaczymy co z tym priviem wyjdzie nick Piatek
Ja też będę grał, ale nie za wiele(dużo gram w CS:GO i pracuję). Mój nick w grze Marcinshot.
W sumie też chętnie przetestuje priva, bo global już mi się trochę znudził. IGN: Nicli
Jakieś info o tym servie jakbyś mógł napisać? Jakie postacie są itd.
wszystkieraty x10 z tego co mi sie wydaje, nie ma asasyna tylko. Gra sie przyjemnie populacja podobnie jak na eu
Czy mogliscie by wszyscy pisac by do mni w grze ?? praktycznie zawsze jestem wieczorami i teraz bede rano bo wolne od szkoly.
Serdecznie zapraszam do wspolnej gry, postaram sie zrobic jak najszybciej tsa.
PS: Kasa w is jest duzo tansza niz na globalu
Co do kasy do IS to dlaczego jak chcę ja kupić to pisze ze opcja jest wyłączona lub nie jest jeszcze dostępna dla mnie? Napisz TUTAJ lub na PW jak tam kupic walutę in-game do IS.
zeby kupic walute is musisz osiagnac jakis tam lvl, nie wiem dokladnie jaki ja kupilem troche gdy juz mialem postac 60 lvl
Polacy już przestali tam grać ;D wszyscy przenieśliśmy się na inny priv 80 lvl cap, ale po czasie grania też już każdy przestał grac, wbiłem ostatnio to nie było żadnego Polaka online
Też bym chętnie z kimś pograł, ale skoro Slither pisze, że większość poszła na inny serwer, to jaki?
hmm jak on się nazywał ... to był chyba 3 server od dgn.to linku nie pamiętam, ale strona to tło czarne z Assassynem
ten serwer to playdn, Axilas my wlasnie zbieramy polakow do naszej gildi i juz mamy juz kilka osob
szukamy poliskich graczy, kazdy jest u nas mile widziany.Wymagamy kultury osobistej oraz pomagania sobie wzajemnie. Kontakt grze : Feezeen lub na forum . Serdecznie zapraszam