Dragon nest gildia na springwood?

Czy istnieje jakaś rekrutująca Polska gildia na serwerze springwood ??

Napisz do xRed to cie dodam

Nick Silinde. Dodaj mnie jeśli chcesz. Albo ja do ciebie napisze, albo jakbyś mnie widział to napisz do mnie. Mam 20 lvl (niedługo 24 oczywiście :D). Gram Force Userem.

WITAMY !Zapamiętaj :Zazwyczaj rekrutujemy nowych członków gildi w Calderock Village na kanale 1.Nazwa Gildii : REBELIAPoziom Gildii : 7Emblemat Gildii : TAKGuild Storage : TAK 10 slotówLider Gildii : MrhaosSerwer : SpringwoodNarodowość : Tylko Polacy !Język jakim posługujemy się na czacie : PolskiStrona/Forum Gildii : WWW.REBELIA.2AP.PL mamy także kanał TS3Domowy kanał na którym gramy : KażdyStatus : 17 WOLNYCH MIEJSC / 90Czego w gildii ☆[©]REBELIA[®]☆ nie luibimy:Hackerów - Jeżeli używasz Hacków/Botów nie możesz do nas dołączyć.Kupców złota - Niszczysz ekonomię gry kupując złoto na innych stronach.. Nie bądź TROLLem - Każdy lubi się pośmiać, ale notorycznie robienie z siebie błazna...Złodzieje/Wyłudzacze - Jesteśmy po to aby sobie pomagać. Pamiętaj że inni też chcą pograć.Co w gildii ☆[©]REBELIA[®]☆ lubimy:Przyjaznych ludzi - Nie musisz być najlepszy. Gildia to wspólne granie, śmiech i pomoc w grze.Pomocne dłonie - Gildia jest jak mała społeczność. Mamy nadzieje że się dopasujesz .Czego oczekujemy:Aktywnych graczyPrzyjaznych i Respektujących innych graczyPomocnychGraczy zespołowychz Poziomem postaci 5 +Jak do nas dołączyć :Wyślij prywatną wiadomość do Lidera Gildi badz zobacz czy nie jestesmy w trakcie rekrutacji na kanale 1. Mozesz takze wyslac Maila w grze do lidera gildi ktory pozniej cie zlapie w grze.Jakie sa plusy tego ze do was dolacze:Prawie zawsze otrzymasz pomoc w ukenczeniu TRUDNEJ instancji.Przechowalnia dla Gildii na wyzszych jej poziomach.Gildijny czat dostepny tylko dla czlonkow.GvG (Bitwy pomiedzy gildiami).Gildijny znak obok twojego Nicka.Strona/Forum naszej gildi z pomocnymi wskazówkami.

Czy istnieje jakaś rekrutująca Polska gildia na serwerze springwood ??