Dragon Nest gildia Recon

Witam wszystkich chcialbym was zaprosic do wspolnej gry Dragon Nest w gildi Recon na serwerze Westwood oferujemy pomoc w poznawaniu gry,wspolne wypady na dungeony i ogolnie dobra zabawe.Kontakt w grze nick:Jiraya przewaznie jestem na ch1 nie ma limitu co do przyjec jezeli nawet dopiero zaczynasz gre smialo mozesz pisac bedziemy starac sie pomoc.

Pozdrawiam Jiraya

Nefthis mag lvl 6 chyba;)

mega kolejki. jak się tylko dostane, zrobię kleryka to się odezwę.

nick K4hun najprawdopodobniej.

Nie ma problemu jak narazie jest nas 11 i jestesmy w polowie drogi do 2 lvl gildi

edit@ Na ten czas gildia liczy 18 osob i mamy 2 lvl gildi takze zapraszam do naszej gildi ktora sie powoli rozrasta :)

piszcie też jestem na westwood nick: Ksena 17lvl

Update@ Gildia Recon liczy 30 czlonkow mamy 4 lvl gildi jesli chcecie wstapic napiszcie do mnie w grze /w Jiraya lub prywatna wiadomosc na tym forum

Witam wszystkich chcialbym was zaprosic do wspolnej gry Dragon Nest w gildi Recon na serwerze Westwood oferujemy pomoc w poznawaniu gry,wspolne wypady na dungeony i ogolnie dobra zabawe.Kontakt w grze nick:Jiraya przewaznie jestem na ch1 nie ma limitu co do przyjec jezeli nawet dopiero zaczynasz gre smialo mozesz pisac bedziemy starac sie pomoc.

Pozdrawiam Jiraya