Hej!
Mam pytanie dotyczące Dragon Nest'a. Niedługo rusza europejski server i chciałbym wiedzieć czy jest możliwość gry na padzie? Jeśli tak to jak to wygląda? Da rade pomieścić wszystkie skille i czy gra będzie wygodna? Proszę o odpowiedź
Hej!
Mam pytanie dotyczące Dragon Nest'a. Niedługo rusza europejski server i chciałbym wiedzieć czy jest możliwość gry na padzie? Jeśli tak to jak to wygląda? Da rade pomieścić wszystkie skille i czy gra będzie wygodna? Proszę o odpowiedź
Cześć, jest taka możliwość. Sprawdź tu: http://dragon-nest.pl/sites/en/guide/g_control.asp?pcode=guid030101 (Control -> Game Pad)
Możliwość jest ale nie jest to do końca wygodne ze względu na niewystarczającą ilość przycisków na padzie, gdy masz już pełny skillbar nie dasz rady zbindować wszystkiego pod pada.
Ano, na 1 postać wymagane są z 15 skilli a ponoć na Enginnera najwięcej
Zabawię się w odkopywanie tematów.
Za pewnę już przetestowałes pada i sam wiesz co i jak, jednka ja mam pytanie innego typu - czy ktoś z was podpinał DualShocka 3 przez motionjoya korzystając z Bluetootha? U mnie po 15min zabawy wywala błąd o jakichś wykrytych makrach i niestety kontuowanie rozgrywki jest wtedy niemożliwa (chyba, że ktoślubi się logować co 2-3 dungi).
Hej!