Dragon Nest lvl 32

Witam chciałem się dowiedzec czy na 32 lvl jest reset skilli ? a jak niema to czy da sie jakos zdobyc przedmiot ktury je resetuje bo aktualnie posiadam 31 i z tego co widze to niebende mial zadnego skilla z lvl 32 o0

A czy na tym 32 lvlu jest ortografia?

Na pewno na niższym lvl był reset, ktUry resetował skille, a teraz to nie wiem. Sprawdz w IS.

Taki item jest na 100% ;) Grałem sporo, w DN , na 24 się dostawało reset, a na pewno jest w IS ! Dużo ludzi sprzedawało podczas gdy ja grałem

Reseta skilli dostawało się tuż po zmianie joba na tym 15 czy 16 lvlu jako gift od tej sexi laseczki od jakichś tam Eventów ;p. Jak już go zużyłeś lub poprostu nie użyłeś to znikał po 7 dniach. Więc pozostaje Ci kupić od innego gracza na auction house (chyba, że nie można go sprzedawać tam), to pozostaje kupić samemu punkty do Item Shopa. Ewentualnie zrobić nową postać, bo i tak w tej grze wbicie lvl 32 to nie żaden wyczyn -.- .

Nie graj w DN :P Polecam Cabala ;P

warn_ico.png
Regulamin forum 2.7. - Cree

Reset Scroll na pewno dostaje się na wyborze joba, czy później także? Szczerze wątpię.

na 32 lvl tylko za real kase a reset dostajesz na 15 lvl na profie

Jak zmarnowałeś reset scrolla z 1 joba, to nie ma co płakać bo na 40 lvl jak robisz questa na 2st job to dostajesz kolejny. Ni jest źle. W IS też się znajdzie. Na AH nie kupuj scrolla, wyniesie cię to tyle, że byś se kupił pół seta cerber na 32. A w IS sam reset scrool kosztuje 50 zł jak dobrze pamiętam. ;/

Więc tak czy siak masz przerąbane na chwilę obecną. Czekaj, aż 40 wbijesz.

Witam chciałem się dowiedzec czy na 32 lvl jest reset skilli ? a jak niema to czy da sie jakos zdobyc przedmiot ktury je resetuje bo aktualnie posiadam 31 i z tego co widze to niebende mial zadnego skilla z lvl 32 o0