Eloszki, szukam kogoś kto chciałby pograć ze mną w dragon nesta Od Nowa Nie gram w to nawet miesiąca, nabiłem tam 24 poziom wojownikiem grałem z fajnymi gostkami tzn nadal gram, ale pracują więc ich nie ma za często w tygodniu. Nauczyli mnie tam kilku rzeczy więc aż takim noobem już nie jestem (co nie zmienia faktu, że nadal jestem noobem tylko, że mniejszym
) jedyne czego wymagam to TS, sprawny mikrofon ze słuchawkami i mutacja hehe ;D
Dragon Nest-Od Nowa :D
Odezwij sie do mnie, gralem z Wami chwile, tylko ze aktywnosc byla dosyc niska i zmienilem gildie. Gram aktywnie, moge Ci troszke pomoc z lvlem.
Pytanie mam jedno, Dn ma w ogóle populację jakąkolwiek?
Wszedzie idzie ludzi spotkac, tez sie zdziwilem jak zaczalem grac.
w sumie też bym coś pograł, swego czasu gierka mnie zachęciła, ale nie było z kim ;c
@Wicius jak jestes aktywny to pisz do mnie, cos sie popyka :]
Ja nie będę jednak grał, za dużo na fb pisze, będę miał problemy z minimalizowaniem itp xD
Eloszki, szukam kogoś kto chciałby pograć ze mną w dragon nesta Od Nowa Nie gram w to nawet miesiąca, nabiłem tam 24 poziom wojownikiem grałem z fajnymi gostkami tzn nadal gram, ale pracują więc ich nie ma za często w tygodniu. Nauczyli mnie tam kilku rzeczy więc aż takim noobem już nie jestem (co nie zmienia faktu, że nadal jestem noobem tylko, że mniejszym
) jedyne czego wymagam to TS, sprawny mikrofon ze słuchawkami i mutacja hehe ;D