[Dragon Nest] Podbój SEA gildia Infinity:)

Hej:)

Dziś chciałbym zaprosić was do wspaniałej gry Dragon Nest, która w ostatnim tygodniu stała się całkiem popularna. Ale samemu nie klawo się gra więc gildia Infinity otwiera przed wami drzwi:)

Mamy 6lv gildii:)

Serwer: Westwood!

Co oferujemy:)?

- Pomoc w ogarnięciu gry.

- Miłą atmosferę.

- Dużo zabawy i świetne zgranie:)

Czego oczekujemy?

- Aktywności.

- Kultury.

- Owocnej współpracy.

Wszystkich chętnych zapraszamy na gidlijnego ts'a

ts3.hussary.pl

kanał: Dragon Nest

Zapraszamy!!

Bardzo chętnie przyłączę się do gry. Mój nick LuminPL, Archer, LvL 11, serwer Greenwood.

Z checia dolacze lecz gram na serwerze westwood i mam 24 lvl ; ) Z checia bede pomagac i udzielac sie w gildi. Moj nick:Falin

Wszystkich chętnych zapraszam na ts3 podany wyżej. Nawet jeśli nie macie mikrofonu możecie napisać:)

Zapraszamy.

Serwer: Springwood

Mój nick Silinde. Gram Force Userem. Mam 20lvl, niebawem 24 :).

może i bym się dołączył ale nie widze nic w dragon nest..

BTW Manian grałem z Tobą w Maestie :P

Ta pamiętam Cię brixon :D

Niemniej zapraszam do DN'a i na Westwood:)

Silinde jesli grasz na springwood to zapraszamy cie do naszej gildii , tsa tez mamy ;D

Dobra ściągam. Nawet nie wiem czy z dobrej stronki no ale co tam. Jak coś to się do Cb odezwe,gadu ciagle to samo?

Dobra Manian jest taka sprawa podaj mi stronkę z której należy ściągnąć DN'a. bo nie jestem pewien o co chodzi -.- bo mam pewien błąd

Już wysyłam :D

http://dn.cherrycredits.com/download.php

ściągaj śmiało i wejdź na ts3 jak możesz bo na gg rzadko siedzę ze względu lagów ale pewnie wejdę.

zaproście mnie albo napiszcie nick: Ksena

lvl: 24

profesja: archer

serwer: westwood

Chętnie z wami pogram nawet i kolega by dołączył ale nie idzie sie zarejestrować. Może któryś z was ma 1,2 konta puste na zbyciu?

Hej:)

Dziś chciałbym zaprosić was do wspaniałej gry Dragon Nest, która w ostatnim tygodniu stała się całkiem popularna. Ale samemu nie klawo się gra więc gildia Infinity otwiera przed wami drzwi:)

Mamy 6lv gildii:)

Serwer: Westwood!

Co oferujemy:)?

- Pomoc w ogarnięciu gry.

- Miłą atmosferę.

- Dużo zabawy i świetne zgranie:)

Czego oczekujemy?

- Aktywności.

- Kultury.

- Owocnej współpracy.

Wszystkich chętnych zapraszamy na gidlijnego ts'a

ts3.hussary.pl