Dragon Nest SEA kolejna paczka męczących pytań :P

Już po raz 3 zwracam się do was z prośbą a więc :

Mam już 24 lvl i powolutku robie RATE itemki u kowala i zabrakło mi powderu a z ekipą i przejściem tego na 24 levlach jest ciążko so

1.Byłby jakiś uprzejmy 40 lvl lub niższy jak daje radę w MINO sam by mi pomógł na serwerze GreenWood

2.Na 24 lvl na czym najlepiej farmić Golda bo powoli zaczyna mi brakować i potrzebuje jakoś dorobić.

3.Na jakim dungu dropią najszybciej Rough Lebrium gdyż chodzą w sklepie po 30 golda za 20 kamyczków to dla mnie zbyt dużo w szczególności że dla Archera jest to wydatek 5 golda za 20 Rough-ów

4.Gdzie szybko dropią Incomplete Stamp of Binding

4.1 Czy jest jakiś lepszy zamiennik w/w Stampa

4.1.1 Jeśli tak to czy tylko za walutę premium czy za golda a może za jedno i drugie

5. Pierwszy raz użyłem ożywienia i straciłem 1 z 5 nieb. serduszek patrzę po paru godzinach energia mi się odnowiła i serca z powrotem do 5 więc jak to jest ileś dziennie można za darmo się ożywić ?

Jak zwykle dziękuje serdecznie za wszelaką, dobrowolną pomoc :)

pozdrawiam

pomoże ktoś ?

No to ładne combo z tymi pytaniami :) Ale zobaczymy:

1.Mam 2x 40 na 2 różnych serwerach, ale żaden na Greenwood, więc w tym nie pomogę,

2.Nadal będę przy swoim kochanym DTMI; Rough Agaty - dla siebie, albo do TH, gifty - Jakie tylko można do Irine, ale o tym już pisałem wiec się nie będę powtarzać, Rusty Box - do sklepu, zawsze to 3 golda więcej.

3.Nie ma takiego na którym lecą szybko takie i takie kamienie, wszędzie drop rate kamieni jest jednakowy, ale najlepiej będzie DTMI abbys; spokojnie można poniżej 3 min zrobić = więcej runów w mniejszym czasie. Jeżeli na abbysach trafią Ci się Royal Chesty(takie fioletowe ze zdobieniami) to z nich lecą duże ilości wszelkich kamieni Rough, gold(3-5 golda na chest), Low Grade Epic Cody i jakieś tam Rare eq i akcesoria. Nie pojawiają się one często ale jednak są,

4.Nadal upieram się przy DTMI, na ten poziom najlepszy dung do farmy. Stampy lecą wszędzie jednakowo, zależy od szczęścia,

4.1 Są w item mall,

4.1.1 Ogólnie itemy za CC można kupić za golda, ale stampy są cholernie drogie(na moim serwerze 65g=1 stamp). Sa jeszcze stampy u Merchant Pero w Saint Heaven które kupuje się za Goddess Tear Drop; 3 incoplete = 1 Tear drop, albo 1 stamp który sealuje itemki do lvl 32 włącznie = 1 Tear Drop. Tear Dropy dostaje się za ukończenie Daily Questa na abbys, które się dostaje od w/w merchanta.

5. Niebieskie serca odnawiają się codziennie. Czerwone są na stałe i można je zakupić w item mall.

dziękuje ślicznie jak zwykle mogę na ciebie liczyć a co do DTMI to wiem sam jak już mi się nie chce grać szukam 40-stke na Abyss DTMI ja mu daje klucze i boxy w zamian mam expa i resztę loota jakiego chce czyli kamyki i gifty :)

Edit :Szukam jakiś ludzi z GreenWood 24lvl+ na MINO

moj nick : OszTyGnoju

Jeżeli masz już ten 24 lvl biegaj sam. Jak dobrze kojarzę grasz Academiciem więc spokojnie dasz rade.

wiem spokojnie daje radę sam na Abyss dzięki tankowaniu przez pety, ale w tym wypadku szuakm ekipy na MINO a tu sam nie dam rady

co do pytania 4.1.1 stampy można jeszcze uzyskać w saint haven za wonder theme cupony 6x 1 stamp jak masz ochote troche sie pobawić na boss rusz , czyna wyścigach konnych to polecam przy tym no koniach dostajesz minimalnie 10kuponów i za 1,2,3 miejsce dostajesz skrzynię z której polecą ci kamyki lub kupony praktycznie za 1 meijsce masz albo 18kuponów =3 stampy albo 10 kuponów i kamyki

Wyścigi konne ?, a gdzie to jest i na jaki lv ?

Już po raz 3 zwracam się do was z prośbą a więc :

Mam już 24 lvl i powolutku robie RATE itemki u kowala i zabrakło mi powderu a z ekipą i przejściem tego na 24 levlach jest ciążko so

1.Byłby jakiś uprzejmy 40 lvl lub niższy jak daje radę w MINO sam by mi pomógł na serwerze GreenWood

2.Na 24 lvl na czym najlepiej farmić Golda bo powoli zaczyna mi brakować i potrzebuje jakoś dorobić.

3.Na jakim dungu dropią najszybciej Rough Lebrium gdyż chodzą w sklepie po 30 golda za 20 kamyczków to dla mnie zbyt dużo w szczególności że dla Archera jest to wydatek 5 golda za 20 Rough-ów

4.Gdzie szybko dropią Incomplete Stamp of Binding

4.1 Czy jest jakiś lepszy zamiennik w/w Stampa

4.1.1 Jeśli tak to czy tylko za walutę premium czy za golda a może za jedno i drugie

5. Pierwszy raz użyłem ożywienia i straciłem 1 z 5 nieb. serduszek patrzę po paru godzinach energia mi się odnowiła i serca z powrotem do 5 więc jak to jest ileś dziennie można za darmo się ożywić ?

Jak zwykle dziękuje serdecznie za wszelaką, dobrowolną pomoc :)

pozdrawiam