Dragon Nest Sea

Poszukuje osób do wspólnej gry na serwerze hollywood (czy jakoś tak). Gram Archerem obecnie 10 lvl .Nick wigglen ;]

Mógłbym się dołączyć. Tylko wymagam do wspólnej gry TS/skype + mikrofon.

Posiadam mikrofon tylko nie posiadam własnego serwera ts'a. Zapraszam więcej osób

Ja posiadam mikrofon.. mam skype i oczywiscie sluchawki ; D

Gram Dziewczynká z bazuka : ) Chce zostac Alchemista. : )

Podajcie swoje nicki albo zapraszajcie mnie do znajomych ,gram na channelu 1

p.s założyłem gildi goodfellas

Odświeżam ,dalej szukam chętnych osób do wspólnej gry i rozwijania gildi :)

Jakie macie obecnie level'e?

12 archer i czekam na wiecej chetnych bo samemu nudno czysci sie dungi

Zagram ! Na pewno , właśnie zaczne ściągać tylko oczekuje pomocy ; )

Gildia "Bezduszni" na Hollywood ma otwartą rekrutacje, miła atmosfera i pomoc w grze zapewniona(czy to macie pytanie czy z jakimś questem zazwyczaj znajdzie się ktoś do pomocy). Jak chcecie możecie śmiało dołączać.

a mam pytanie jak gra jest rozbudowana?? czy dungi nie nudza sie i czy sa wymagajace ze potrzeba party? bo solo albo w 2 osoby to pestka zrobic wszystkie dungi ;/

heh dołączę do was, w życiu nie grałem w tą grę i normalnie bym nie zagrał, ale może akurat mi się spodoba :)

Normalne dungi można robić samemu, jedynie na Abbys są jakimś wyzwaniem. Są jeszcze nesty. Tych bez dobrego eq i party sam nie zrobisz. No chyba że masz high end'owe EQ na wysokim "+" to wtedy nawet Manticore i Apocalypse Nest (nesty na 40 poziom, który jest aktualnie maksymalnym) można zrobić samemu.

a ciezko to osiagnac?

Takie EQ? Tak, żeby solować Manti I Apo potrzebny jest co najmniej Manticore lub Apocalypse set na + 8/9/10, dobre potencjały w akcesoriach jak i w samym EQ, dobre plate'y i herald'y etc. Przeliczając na złoto: ok. 20k.

Poszukuje osób do wspólnej gry na serwerze hollywood (czy jakoś tak). Gram Archerem obecnie 10 lvl .Nick wigglen ;]