Dragon Nest - skąd pobrać?

Witam! Skąd pobrać wersje eu DN? Gdy wchodzę na stronę nexona i loguje się, po czym następnie próbuje pobrać grę wyskakuje komunikat "Dragon Nest is only available for the United States (excluding territories), Canada, and Oceania at this time. You will not be able to start the game" . A z tego co wiem wersja od cherry jest sea, więc jak to jest, bo już się pogubiłem. Pobrałem grę z dragonnest.eu, ale po pobraniu jakiś error wyskakuje. Nie wiem co robić, liczę na waszą pomoc :)

http://www.dragonnest.eu to jest oficjalna wersja EU, jeśli Ci coś nie działa to albo źle pobrałeś albo coś innego, wersja od Nexona to wersja Amerykańska.

Dobra, pobieram jeszcze raz, zobaczymy co z tego wyjdzie, dzięki za odpowiedź :)

@EDIT; Pobrałem drugi raz i już wszystko gra :)

Teraz to raczej nikt nie pogra bo trwają prace nad stroną.Czy da się założyć konto na nexonie i grac na eu ?

Jasne, że się da! Ja założyłem konto na tej stronie i teraz wszędzie sie z niego loguje bez potrzeby rejestracji :). Boniu ludzie, przecież to są dwaj zupelnie inni wydawcy jak konto u jednego moze dzialac u drugiego. Musk rozje****

Witam! Skąd pobrać wersje eu DN? Gdy wchodzę na stronę nexona i loguje się, po czym następnie próbuje pobrać grę wyskakuje komunikat "Dragon Nest is only available for the United States (excluding territories), Canada, and Oceania at this time. You will not be able to start the game" . A z tego co wiem wersja od cherry jest sea, więc jak to jest, bo już się pogubiłem. Pobrałem grę z dragonnest.eu, ale po pobraniu jakiś error wyskakuje. Nie wiem co robić, liczę na waszą pomoc :)