Dragon Nest Swords Master , Mercenary [ Pomoc ]

Ok to tak . Mam 24 , slyszalem ze od 10 lvl mozna wybierac klasy na Warrioze jak : Swords Master lub Mercenary Jak jUz napisalem mam 24lvl i Nie Mialem jak do tad Mozliwosci wyboru jakiej kolwiek klasy .. Dlatego prosze o pomoc w rozwiazaniu tego problemu Bo Jak Narazie biegam z tymi zwyklymi skilami na 1-10 lvle i Nie wiem gdzie wbic mozna taka klase ... . Pozdrwoki

nie na 10 lvl, ale na 15 lvl wybierasz subklasę

questy, a raczej seria questów znajduje się w calderock village, przegapiles pewnie

Okej Dziekii . A czy to jest Zwiazane z qestem Ambush Point Destroy Hobgoblins ?? Bo mam dziwnego buga Ze jak wchodze Do RIder's Den to Nie moge ukonczyc Qesta ... poniewaz nie ma tego calego hobgoblina tylko te 3 Babki na konec ..

emm , jak idziesz do teleporta tam gdzie jest raid na Mino , to masz domki , i tam masz masterów i od nich bierzesz questy.

Ok to tak . Mam 24 , slyszalem ze od 10 lvl mozna wybierac klasy na Warrioze jak : Swords Master lub Mercenary Jak jUz napisalem mam 24lvl i Nie Mialem jak do tad Mozliwosci wyboru jakiej kolwiek klasy .. Dlatego prosze o pomoc w rozwiazaniu tego problemu Bo Jak Narazie biegam z tymi zwyklymi skilami na 1-10 lvle i Nie wiem gdzie wbic mozna taka klase ... . Pozdrwoki