Witam szukam zgranej gildi do Dragon Neast na serverze Sprinwood mam 10lvl ale codziennie wbijam lvl ts dla mnie zaden problen nick w grze szelsonik
Dragon Nest szukam gildi
Podpisze sie pod tym tematem, rowniez szukam gildii na spring 24 lvl,koniecznie musi byc ts,Bow master,eq bardzo dobre,dmg 1050-1500,12k zycia. Szukam gildii poniewaz moja obecna gildia jakos ostatnio wogole sie nie loguje na gre.
Nazwa Gildii : REBELIA
Poziom Gildii : 6
Lider Gildii : Mrhaos
Serwer : Springwood
Narodowość : Tylko Polacy !
Język jakim posługujemy się na czacie : Polski
Strona/Forum Gildii : WWW.REBELIA.2AP.PL + KANAŁ TS3
Domowy kanał na którym gramy : 3
Status : 9 WOLNYCH MIEJSC /70
Czego w gildii ☆[©]REBELIA[®]☆ nie luibimy:
Hackerów - Jeżeli używasz Hacków/Botów nie możesz do nas dołączyć.
Kupców złota - Niszczysz ekonomię gry kupując złoto na innych stronach..
Nie bądź TROLLem - Każdy lubi się pośmiać, ale notorycznie robienie z siebie błazna...
Złodzieje/Wyłudzacze - Jesteśmy po to aby sobie pomagać. Pamiętaj że inni też chcą pograć.
Co w gildii ☆[©]REBELIA[®]☆ lubimy:
Przyjaznych ludzi - Nie musisz być najlepszy. Gildia to wspólne granie, śmiech i pomoc w grze.
Pomocne dłonie - Gildia jest jak mała społeczność. Mamy nadzieje że się dopasujesz .
Czego oczekujemy:
Aktywnych graczy
Przyjaznych i Respektujących innych graczy
Pomocnych
Graczy zespołowych
z Poziomem postaci 10 +
Jak do nas dołączyć :
Wyślij prywatną wiadomość do Lidera Gildi badz zobacz czy nie jestesmy w trakcie rekrutacji na kanale 1.
Mozesz takze wyslac Maila w grze do lidera gildi ktory pozniej cie zlapie w grze.
Jakie sa plusy tego ze do was dolacze:
Prawie zawsze otrzymasz pomoc w ukenczeniu TRUDNEJ instancji.
Przechowalnia dla Gildii na wyzszych jej poziomach.
Gildijny czat dostepny tylko dla czlonkow.
GvG (Bitwy pomiedzy gildiami).
Gildijny znak obok twojego Nicka.
Strona/Forum naszej gildi z pomocnymi wskazówkami.
Witam szukam zgranej gildi do Dragon Neast na serverze Sprinwood mam 10lvl ale codziennie wbijam lvl ts dla mnie zaden problen nick w grze szelsonik