Dragon Nest Ulepszanie Itemow

W tym temacie mowimy o naszych powodzeniach u kowala oraz niepowodzeniach zaczne ja. Heh, wczoraj wszedl mi item +9 szkoda ze normalny;] Prictioner Bow spalil mi sie jak na +9 byl robiony ;(

P.S Tez macie taki bug? Jak sie wczyta load screen ekran robi sie czarny i dopiero po minucie widze obraz.

Mi najwyżej się udało +6 mieczyk zrobić. Od dzisiaj też mam taki problem z czarnym ekranem po wczytaniu.

Być moze to jest problem ze za duzo osob jest itp..

Mi się udało Mercenary Axe na +11...tylko sęk w tym, że gram Swordsmasterem ;P A "Black Screen" dlatego, że serwery są przeciążone, wiele osób próbuje wejść na ten sam teren itp. czyli po prostu lagi, w końcu serwery są cały czas FULL.

Ja zrobilem pelno itemow zielonych na +8, ale to na sprzedaz... Powyzej na +9 z jeden czy dwa... Na sprzedaz powyzej 8 mi sie nie oplaca, szkoda rough agate... A dla siebie powyzej +8 bede robil jak wydropie wiecej dla swojej klasy...

Mi się udało młot jeden do +11 ulepszyć. Sprzedałem bo był to dla mnie bezużyteczny przedmiot. Teraz mam +8 brass sword. Wyżej wolę nie ryzykować.

mi brass sworda jakiegoś zielonego spaliło przy robieniu na +12 :/

Broń

Nomad bow (zielony na 10 lvl) +10 i zwykłe strzały na 10 lvl +11 zbroja na 10 zielona +10 jak ktoś chce luknąć zapraszam greenworld :) nick ArcherPL prawie 15 lvl ;P biore Bow Mastera, ale ciągnie mnie do acro ;P Acro pewnie lepszy do pvp

Hmmm do kiedy trwa reset ?

zbroja +11 xD reszta max +9

W tym temacie mowimy o naszych powodzeniach u kowala oraz niepowodzeniach zaczne ja. Heh, wczoraj wszedl mi item +9 szkoda ze normalny;] Prictioner Bow spalil mi sie jak na +9 byl robiony ;(

P.S Tez macie taki bug? Jak sie wczyta load screen ekran robi sie czarny i dopiero po minucie widze obraz.