Ale widocznie w Dragon Nest było zbyt wiele akcji, żeby to pomieścić w przeglądarce, więc z „normalnego”, dynamicznego 3D zrobiono… side-scrollera. Nie żebym miał coś przeciwko temu, bo całość wygląda bardzo fajnie.Zachowano klimat i unikalność oryginału...
Dragon Nest via www wygląda... więcej niż fajnie
Ominęła mnie faza na Dragon Nesta, bo w tym czasie rezałem w coś innego (LoL, a z mmo to Aion wtedy i pewnie coś jeszcze, więc nawet niewiele słyszałem o DN), ale gdy patrzę na gameplay, to wygląda bardzo pozytywnie. Swego czasu także przeglądarkowe platformówki bardzo wciągały, ale dalej czegoś im brakowało. Dlatego czekam na ten tytuł w takim wydaniu z niecierpliwością. Jednak ostudza mnie fakt, że to idzie z Azji... więc pewnie za te 10++ lat, zanim to do nas doleci, to ja dawno będę pochłonięty jakimś mmo z klientem (Lineage 3?).
Ale widocznie w Dragon Nest było zbyt wiele akcji, żeby to pomieścić w przeglądarce, więc z „normalnego”, dynamicznego 3D zrobiono… side-scrollera. Nie żebym miał coś przeciwko temu, bo całość wygląda bardzo fajnie.Zachowano klimat i unikalność oryginału...