[dragon nest][westwood]

Witam. Gildia Mighty Edge (pol. Potężne Ostrze) poszukuje nowych graczy, aby zasilili nasze szeregi.

Trochę o nas:

Gildia powstała wczoraj w wyniku pomysłu dwóch graczy - mojego i kolegi z którym gram. Jesteśmy nowi w świecie Dragon Nest (ok. 2tyg gry), lecz weteranami jeżeli chodzi o gry MMORPG. Graliśmy w różne tytuły przez wiele godzin. Mamy doświadczenie w prowadzeniu gildii chociażby z innych gier i mimo, że w DN dopiero zaczynamy to bardzo szybko się uczymy.

Postanowiliśmy założyć gildię by wspólnie podbijać świat Dragon Nest. Na razie wiadomo chcielibyśmy zacząć od wspólnego lvlowania, robienia questów kończąc w przyszłości na pvp, gvg itp.

Jesteśmy pomocni (w tym momencie każdy na swój sposób i w miarę możliwości) oraz chętni do wspólnego grania.

Trochę z gry:

Nazwa: MightyEdge

Lvl gildii: 2

Członków: 9/30

Założyciel: xPaTri4rch (ja)

Czego wymagamy. aby wstąpić w nasze szeregi?

Przede wszystkim chęci na wspólną grę, trochę poczucia humoru, posiadania TS3 (tak korzystamy z niego bardzo chętnie czyt. zawsze), wiek ok 17+ (jedyne czego nie lubimy to piszczącego głosu, strasznie irytuje) oraz aktywnego korzystania z forum, by lepiej rozszerzyć gildyjne stosunki. Lvl jak i klasa jest mało istotna w tym momencie.

Dołączyć można na dwa sposoby:

- Pisząc do mnie wiadomość w grze (IGN: xPaTri4rch) [często zdarza mi się nie odpisywać :( ]

- Lepsza Opcja, wchodzicie na nasze FORUM, zakładacie odpowiedni temat a resztą zajmę się sam.

Mam nadzieję, że znajdzie się kilku chętnych, na wspólne granie.

Ja może i bym dołączył, ale poczekam jeszcze. Może moja się bardziej rozwinie.

Witam ostatnio grałem w dragon nesta w wakacje i nabilem max lvl wtedy (nawet fajnie sie grało lecz nie miałem z kim). Więc teraz mogę powrócić jak byście mnie przyjeli, napewno był bym aktywnych graczem bo osobiście lubie tego typu gry.

W tym momencie przyjmujemy każdego aktywnego gracza, który chciałby do nas dołączyć.

Liczy się przede wszystkim dobra zabawa, a lvl przyjdzie z czasem. Zainteresowanych zapraszam na forum.

Siema, ja chętnie dołączę :) Gram od wczoraj(po przerwie paru miesięcy, od września), 27lvl acro i ciągle rośnie :)

Miałbym jeszcze jednego kumpla, zaczął grać wczoraj ale powoli dochodzi do wprawy :D

Nick : Gimnastyk

Nasza gildia co raz szybciej się rozwija. Uaktualniłem dane dotyczące naszej gildii w pierwszym poście.

Wszystkich chętnych zapraszam na nasze gildyjne forum !!

www.mightyedge.cba.pl

Ja dołanczam. P Podajcie tsa.

Witam. Gildia Mighty Edge (pol. Potężne Ostrze) poszukuje nowych graczy, aby zasilili nasze szeregi.

Trochę o nas:

Gildia powstała wczoraj w wyniku pomysłu dwóch graczy - mojego i kolegi z którym gram. Jesteśmy nowi w świecie Dragon Nest (ok. 2tyg gry), lecz weteranami jeżeli chodzi o gry MMORPG. Graliśmy w różne tytuły przez wiele godzin. Mamy doświadczenie w prowadzeniu gildii chociażby z innych gier i mimo, że w DN dopiero zaczynamy to bardzo szybko się uczymy.

Postanowiliśmy założyć gildię by wspólnie podbijać świat Dragon Nest. Na razie wiadomo chcielibyśmy zacząć od wspólnego lvlowania, robienia questów kończąc w przyszłości na pvp, gvg itp.

Jesteśmy pomocni (w tym momencie każdy na swój sposób i w miarę możliwości) oraz chętni do wspólnego grania.

Trochę z gry:

Nazwa: MightyEdge

Lvl gildii: 2

Członków: 9/30

Założyciel: xPaTri4rch (ja)

Czego wymagamy. aby wstąpić w nasze szeregi?

Przede wszystkim chęci na wspólną grę, trochę poczucia humoru, posiadania TS3 (tak korzystamy z niego bardzo chętnie czyt. zawsze), wiek ok 17+ (jedyne czego nie lubimy to piszczącego głosu, strasznie irytuje) oraz aktywnego korzystania z forum, by lepiej rozszerzyć gildyjne stosunki. Lvl jak i klasa jest mało istotna w tym momencie.

Dołączyć można na dwa sposoby:

- Pisząc do mnie wiadomość w grze (IGN: xPaTri4rch) [często zdarza mi się nie odpisywać :( ]

- Lepsza Opcja, wchodzicie na nasze FORUM, zakładacie odpowiedni temat a resztą zajmę się sam.

Mam nadzieję, że znajdzie się kilku chętnych, na wspólne granie.