Witam. Gildia Mighty Edge (pol. Potężne Ostrze) poszukuje nowych graczy, aby zasilili nasze szeregi.
Trochę o nas:
Gildia powstała wczoraj w wyniku pomysłu dwóch graczy - mojego i kolegi z którym gram. Jesteśmy nowi w świecie Dragon Nest (ok. 2tyg gry), lecz weteranami jeżeli chodzi o gry MMORPG. Graliśmy w różne tytuły przez wiele godzin. Mamy doświadczenie w prowadzeniu gildii chociażby z innych gier i mimo, że w DN dopiero zaczynamy to bardzo szybko się uczymy.
Postanowiliśmy założyć gildię by wspólnie podbijać świat Dragon Nest. Na razie wiadomo chcielibyśmy zacząć od wspólnego lvlowania, robienia questów kończąc w przyszłości na pvp, gvg itp.
Jesteśmy pomocni (w tym momencie każdy na swój sposób i w miarę możliwości) oraz chętni do wspólnego grania.
Trochę z gry:
Nazwa: MightyEdge
Lvl gildii: 2
Członków: 9/30
Założyciel: xPaTri4rch (ja)
Czego wymagamy. aby wstąpić w nasze szeregi?
Przede wszystkim chęci na wspólną grę, trochę poczucia humoru, posiadania TS3 (tak korzystamy z niego bardzo chętnie czyt. zawsze), wiek ok 17+ (jedyne czego nie lubimy to piszczącego głosu, strasznie irytuje) oraz aktywnego korzystania z forum, by lepiej rozszerzyć gildyjne stosunki. Lvl jak i klasa jest mało istotna w tym momencie.
Dołączyć można na dwa sposoby:
- Pisząc do mnie wiadomość w grze (IGN: xPaTri4rch) [często zdarza mi się nie odpisywać ]
- Lepsza Opcja, wchodzicie na nasze FORUM, zakładacie odpowiedni temat a resztą zajmę się sam.
Mam nadzieję, że znajdzie się kilku chętnych, na wspólne granie.