Witam, tak jak w tytule tematu, zapraszam do mojej "świeżej" gildii, która nazywa się Rengacia. Gildia będzie robiona głównie 4fun- razem pograć, pośmiać się, ale nie mówimy "NIE" wszelkiemu rodzaju raidom, wojnom gildijnym czy walkach PVP. Mamy swój "serwer" na TS3, więc jest miejsce, aby się pośmiać, porozmawiać czy nawet powymieniać się wiadomościami.
Wymagania nie są jakieś wielkie, ale dobrze byłoby umieć się zachować- mam tutaj na myśli ogarnięcie się kiedy wymaga tego sytuacja, przynajmniej ten 20 lvl, bo wtedy jest potwierdzenie, że chcesz grać, ale nie mówię, że mniejszych nie przyjmujemy, wręcz przeciwnie- służymy pomocą w różnego typu zadaniach czy Nestach. Ważne też jest, aby ściągnąć sobie Teamspeak 3, bo jak wspomniałem posiadamy serwer i dobrze byłoby tam przesiadywać (wchodzcie, nie bójcie się, że macie np. dziwny głos czy coś takiego, nie zwracamy na to uwagi ). Ostatnim wymogiem i chyba prioretytowym, to oczywiście aktywność- pokazać się na tym TS'ie chociaż te 5 razy w ciągu tygodnia. Co do wymogów to tyle.
Jeśli byłbyś zainteresowany graniem 4fun i nie tylko to serdecznie zapraszam , może uda nam się stworzyć w tej grze coś dobrego
.
Kontakt:
Dragon Nest: Vacerati
TS3: 81.163.204.131
Oraz PW bądź temat.
Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam.