W zwiazku z nowym updatem w dragon nest, zbieramy ludzi chetnych do wspolnej gry. Wiecej szczegolow na gg 45478805, lub ts3 : 31.6.70.185:5000 kanal 5# K4N4L Qu3Qu3 ^^ only VIP
[Dragon Nest] Zbieramy ekipę
A jeżeli mogę zapytać, jak z populacją na serwerze? Widuje się tam graczy? Bo słyszałem, że świeci pustkami A na poprzednim DN EU gdzie nieudolna firma nie potrafiła nic wprowadzić, o dziwo miała bardzo duży playerbase, więc jak to jest?
Populacja jest średnia/wysoka, zalezna od pory dnia
Dużo ludzi gra może nie tak dużo jak na sEA ale zawsze jest z kim w party iść lub traadować ale zobaczy sie po update ile będzie ludzi moze nawet z 2x więcej ;D
Nie liczę na tyle osób co na SEA, wiadomo Po prostu na tym poprzednim EU było na prawdę sporo graczy, obawiałem się pustek ale skoro mówicie, że ludzie są, to wracam do gry, w końcu academic
Prawie się ściągnęło
Do zobaczenia w grze xD
derp to wbij na ts pograsz z nami jest już nas paru więc miło będzie się grało :)31.6.70.185:5000
A oplaca sie grac za pomoca pada? Ostatnio kupilem od tak (nawet nwm czemu) pada xbox'a i nie mam w co grac ^^
Hmm nigdy nie grałem lecz słyszałem że bardzo fajnie się na nim gra tylko trzeba zapamiętać kombinacje
Ok a jest mozliwosc kontaktu z wami np w nastepnym tygodniu nawet jak bede na low lvl? (bede staral sie dogonic w czasie pracy... tak mam bardzo duzo czasu wiec moge sobie tam pozwolic na granie ^^)
jesteśmy cały czas na ts więc zapraszam
dobijam sie sciagniete jest tylko chara zrobie
wy chyba spać nie możecie, o tej godzinie posty pisać
planujecie gildie zakładać ?
macie problem z dzwiękiem i sterowaniem nie działa mi sterowanie jak i dzwięk
Ok, tez moge wbic za godzinke.
Panowie podajcie nicki, odezwe się w grze
Torinia.
Widocznie nastepna gildia jednodniowa..
Gildia nazywa się Gandzia_Squad_Pl jakoś tak.
lvl gildi 26 czyli jeden z lepszych.
Gra dużo ludzi, wiec to nie jest gildia jednodniowa.
W zwiazku z nowym updatem w dragon nest, zbieramy ludzi chetnych do wspolnej gry. Wiecej szczegolow na gg 45478805, lub ts3 : 31.6.70.185:5000 kanal 5# K4N4L Qu3Qu3 ^^ only VIP