[Dragon Nest] Zbieramy ekipę

W zwiazku z nowym updatem w dragon nest, zbieramy ludzi chetnych do wspolnej gry. Wiecej szczegolow na gg 45478805, lub ts3 : 31.6.70.185:5000 kanal 5# K4N4L Qu3Qu3 ^^ only VIP

A jeżeli mogę zapytać, jak z populacją na serwerze? Widuje się tam graczy? Bo słyszałem, że świeci pustkami :o A na poprzednim DN EU gdzie nieudolna firma nie potrafiła nic wprowadzić, o dziwo miała bardzo duży playerbase, więc jak to jest? :3

Populacja jest średnia/wysoka, zalezna od pory dnia ;)

Dużo ludzi gra może nie tak dużo jak na sEA ale zawsze jest z kim w party iść lub traadować ale zobaczy sie po update ile będzie ludzi moze nawet z 2x więcej ;D

Nie liczę na tyle osób co na SEA, wiadomo :D Po prostu na tym poprzednim EU było na prawdę sporo graczy, obawiałem się pustek ale skoro mówicie, że ludzie są, to wracam do gry, w końcu academic <3 Prawie się ściągnęło :) Do zobaczenia w grze xD

derp to wbij na ts pograsz z nami jest już nas paru więc miło będzie się grało :)31.6.70.185:5000

A oplaca sie grac za pomoca pada? Ostatnio kupilem od tak (nawet nwm czemu) pada xbox'a i nie mam w co grac ^^

Hmm nigdy nie grałem lecz słyszałem że bardzo fajnie się na nim gra tylko trzeba zapamiętać kombinacje

Ok a jest mozliwosc kontaktu z wami np w nastepnym tygodniu nawet jak bede na low lvl? (bede staral sie dogonic w czasie pracy... tak mam bardzo duzo czasu wiec moge sobie tam pozwolic na granie ^^)

jesteśmy cały czas na ts więc zapraszam

dobijam sie sciagniete jest tylko chara zrobie :D

wy chyba spać nie możecie, o tej godzinie posty pisać

planujecie gildie zakładać ?

macie problem z dzwiękiem i sterowaniem nie działa mi sterowanie jak i dzwięk

Ok, tez moge wbic za godzinke.

Panowie podajcie nicki, odezwe się w grze ;)

Torinia.

Widocznie nastepna gildia jednodniowa..

Gildia nazywa się Gandzia_Squad_Pl jakoś tak.

lvl gildi 26 czyli jeden z lepszych.

Gra dużo ludzi, wiec to nie jest gildia jednodniowa.

W zwiazku z nowym updatem w dragon nest, zbieramy ludzi chetnych do wspolnej gry. Wiecej szczegolow na gg 45478805, lub ts3 : 31.6.70.185:5000 kanal 5# K4N4L Qu3Qu3 ^^ only VIP