Dragon nest

Chcialbym zaprosic wszystkich do gry w dragon nest ( tak ten chinski xD) . Znalezlismy polska gildie i chetnie was przyjmiemy. W razie czego sluze pomoca w zarejestrowaniu sie , a takze zangielszczeniu gry. Jesli ktos bylby chetny pisac tutaj lub pw . (gg raczej nie)

Napisz jakiś tutorial jak sie zarejsestrowac, skad sciagnac klienta i zangielszczenie to na pewno sporo osób skorzysta.

sam nie bd pisal , jest stworzony poradnik na angielskim forum jednej z gildii . mozna tutaj linki wklejac? Jesli nie to prosze o PW wysle linki do poradnikow ze zdjeciami :) Serdecznie zapraszam :)

wklejaj link ;]

http://colossus.forum-motion.com/t187-guide-dragon-s-nest-complete-registrationdownload prosze bardzo , tyle ze zangielszczenie nie korzystajcie z tego linku bo jest stare .NOWE PRAWIE 100% zangielszczenie : http://forum.mmosite.com/thread/2/49/20110208/DN_CN_100_English_Patch_v164_2011-4da828709f9e35713-1.html . :) Zycze milej gry i zapraszam do gildii Ziomeczki :)

Przecież żeby się zarejestrować trzeba aktywować konto sms'em, więc już raczej nic nie pomoże, chyba, że kolega z Chin :D

rejestrowalem sie przedwczoraj. nie musialem wysylac zadnego smsa :)

Jak ktoś ma DN sciagnietego to moge prosić lini na Fileserve?? Wiem ze moja prośba jest dziwna gdyż jest dostepny download ale prędkość 30kb mnie nie zachwyca... Z góry dziekuje dobroczyńcy za wstawkę:) Nie trzeba potwierdzenia sms.. wystarczy id chinskie i poleci bez problemu gorzej z sciagnieciem tego klienta...

mam juz gre zainstalowana wraz z eng patchem... ale pogral bym z kims z polski wiec chetnie sie przylacze do gildi napisz jakis kontakt czy cos

na 4 serv gracie? jak tak to z checia sie przyłacze

dołączę jaki serw ?

Moze pogramy na 1 servie. Wiec jak ktos ma ochote pograc to zapraszam na pierwszy server zrobi sie jakas gildie chyba ze juz jest jakas. Moj nick YukiPL

ok mój nick Surokiro

buszokk od razu mogłeś dać jakiś namiar czy coś na tą gildie bo chyba nie doczekamy się aż napiszesz coś... chodzi mi o to że niektórzy zaczęli grać a nie mają pojęcia czy na właściwym serverze

To sie zrobi nową na 1 servie. Widze ze juz jest paru chetnych do wspólnej gry.

ale jaki serv masz na mysli ? 4 a potem 1 ?

edit: juz cie znalazlem ale czemu chcesz grac na 1 serverze skoro wiekszosc polakow gra na 4 ? ja nie zmieniam serva

Jak ktoś ma DN ściągniętego to moge prosić linki na Fileserve?? Wiem ze moja prośba jest dziwna gdyż jest dostępny download ale prędkość 30kb mnie nie zachwyca... Z góry dziekuje dobroczyńcy za wstawkę Nie trzeba potwierdzenia sms.. wystarczy id chińskie i poleci bez problemu gorzej z ściągnięciem tego klienta...

Co prawda mam za słaby upload na wrzucenie klienta, ale masz tutaj link do torrenta :rolleyes:

Ja jestem e trakcie pobierania gry, serwer wybiorę jeszcze ;0

Chcialbym zaprosic wszystkich do gry w dragon nest ( tak ten chinski xD) . Znalezlismy polska gildie i chetnie was przyjmiemy. W razie czego sluze pomoca w zarejestrowaniu sie , a takze zangielszczeniu gry. Jesli ktos bylby chetny pisac tutaj lub pw . (gg raczej nie)