Dragon nest

Wiec mam pytanie

do czego służą pierdołki typu agate fragment, lub mialem takie paczki i powypadaly mi jakies żółte kostki, zielone kulki nazywają sie tie crumbs, natural gem, jakaś obroża hound collar i inne

A jeszcze jak sie tworzy itemy i je ulepsza.

Wiekszosc itemo to sa matsy do crafcenia itemow u kowala. krysztaly zielone zolte itp sa potrzebne do 10 lvl do ulepszania zbroi broni itp po 10lvl wywal je sa nie potrzebne.

Jezeli chodzi o ulepszanie rzeczy to w takim wypadku udaj sie do kowala on tobie ulepsza bronie oraz czesci zbroi jest to 2 opcja u kowala. Wkladasz item to oznaczonego okienta i enchantujesz.

Białe itemy mozesz enchantowac do oporu ale mozesz je spalic w kazdej chwili

Zielone itemy 100%enchantu na 6 potem juz zalezy od szczescia no i powyzej 8 potrzebujesz krysztaly ktore znajdujesz na instancjach.

Fioletowe itemy maja taka sama filozofie jak zielone tyle enchantujesz je od poczatku krysztalami od 1-12.

Wiecej pytan prosze pisac.

w 2 miescie widzę przedmioty do crafcenia na 24 lvl, da sie jakos cos scrafcic na 10 lvl i powyżej?

i jeszcze jakie krysztaly sa mi potrzebne do ulepszania powyżej 8 poziomu ulepszenia?

moge dodac jakis kamien do miecza ze np. bedzie mi dodawał hp ? a jeśli tak to jak ?

wiecie cos o awarii serwerów? kiedy naprawia te dlugie loading?

w 2 miescie widzę przedmioty do crafcenia na 24 lvl, da sie jakos cos scrafcic na 10 lvl i powyżej?

i jeszcze jakie krysztaly sa mi potrzebne do ulepszania powyżej 8 poziomu ulepszenia?

moge dodac jakis kamien do miecza ze np. bedzie mi dodawał hp ? a jeśli tak to jak ?

ja jestem nowy ale opcij dodawania hp nie ma jednia ulepsz zrboje na +10 i będzie z jakieś 500 hp i mp dodane

Wiec mam pytanie

do czego służą pierdołki typu agate fragment, lub mialem takie paczki i powypadaly mi jakies żółte kostki, zielone kulki nazywają sie tie crumbs, natural gem, jakaś obroża hound collar i inne

A jeszcze jak sie tworzy itemy i je ulepsza.