Dragon Nest

Witam

Chciałbym zagrać w Dragon Nest, lecz chciałbym mieć pewność że BD mógł cieszyć się grą, bez żadnych lagów i innych tego typu rzeczy, mój sprzęt:

Procek: 3Ghz

RAM: 3Gb

Grafa: Nvidia GeForce 6150 LE = 256Mb

Proszę też o napisanie na jakich detalach jeśli wogule BD mógł grać...

Z góry dzięi za pomoc ;)

Ściąg sobie grę i sobie zobacz...

Musiałeś tego posta nabić co nie? A temat założyłem po to żeby nie tracić czasu na pobieranie na darmo...

OS: Windows XP/Vista/7 (+ DirectX 9.0c or better)CPU: Pentium 4/2.40GHz or better (Recommended: Core 2 Duo or better)Memory: 1GB (Recommended: 2GB)Graphics Card: GeForce 6600 GT / ATI Radeon X700 (Recommended: GeForce 8600 GT/ATI Radeon HD 3650)Hard Disk: 4GB

Zatem na minimalnych POWINNO odpalić się :)

Więc pewności nie ma, ok dzięki za pomoc...

Przez kartę graficzną może być nie za ciekawie moim zdaniem, ale na minimalnych na bank pójdzie. Nie wiem czy będzie to komfortowa gra przy większych rozróbach, ale musisz się o tym już sam przekonać ;].

Pozdrawiam.

Pewności nigdy nie ma, wszystko uzależnione jest od sterowników i ich konfiguracji. Ponadto Twoja grafika nie jest cudem techniki.

Troche tak nie w temacie ale mozecie mi powiedziec czy pujdzie mi LoL =DD

LOL i Tibia "idzie" na każdym "sprzęcie". :)

rozumiem ze tak chociaz sie z tobom nie zgodzo bo na moim starym sprzecie mialem lagi jak talala... ;)

Hmmm. Lol ci zawsze pojdzie ale pamietaj na spadek fps'ow . Bedziesz sie czul jakbys gral w " gre turowa " :D

P.S Sciagnij Mozille i popraw bledy ortograficzne:/

LOL i Tibia "idzie" na każdym "sprzęcie".

Nie prawda, Lol ma jakieś tam wymagania i bez spełnania ich, lub ledwo spełniana masz mało FPS i gra strasznie klatkuje.

WitamChciałbym zagrać w Dragon Nest, lecz chciałbym mieć pewność że BD mógł cieszyć się grą, bez żadnych lagów i innych tego typu rzeczy, mój sprzęt:Procek: 3GhzRAM: 3GbGrafa: Nvidia GeForce 6150 LE = 256MbProszę też o napisanie na jakich detalach jeśli wogule BD mógł grać...Z góry dzięi za pomoc

Sorry, ale czy Ty jesteś jakiś ograniczony? Przecież na oficjalnej stronie każdej gry masz podane wymagania sprzętowe (czasem bliższe, czasem dalsze prawdy). Jedynym sposobem żeby mieć pewność, że gra będzie dobrze chodzić - jest ściągnięcie gry.

Jedynym sposobem żeby mieć pewność, że gra będzie dobrze chodzić - jest ściągnięcie gry.

No nie, wystarczy, tak jak wspomniałeś, wejść na stronę gry i zobaczyć jakie ma minimalne wymagania, czy są zbliżone do prawdziwych, czy nie, na pewno nakierują Cię na potrzebną informację.

@Newfe

Jeśli potrafisz podać parametry sprzętu to raczej nie jesteś ograniczony na tyle, by nie móc ich porównać? :)

Witam

Chciałbym zagrać w Dragon Nest, lecz chciałbym mieć pewność że BD mógł cieszyć się grą, bez żadnych lagów i innych tego typu rzeczy, mój sprzęt:

Procek: 3Ghz

RAM: 3Gb

Grafa: Nvidia GeForce 6150 LE = 256Mb

Proszę też o napisanie na jakich detalach jeśli wogule BD mógł grać...

Z góry dzięi za pomoc ;)