Dragon Nest

Siemandero ;) dawno mnie tu nie było ;)

a więc załapałem zajawkę na Dragon Nest'a, samemu gra się fajnie, lecz to jeszcze nie to!

Chciałbym poznać więcej opcji tej gry i dowiedzieć się więcej ;)

Więc szukam ekipy do gry właśnie w tą grę mogę wchodzić na TS lub VT Lub Skype

Mogę grac 24/7 jeżeli chodzi o mnie !! server wybierzemy razem jeżeli w ogóle kto kolwiek to przeczyta itd ;)

Pozdrawiam

EDIT: Server WestWood

EDIT 2: Mój nick Veringer

napisz do mnie na gg

Wiecie, też chętnie się dołączę. Ale zaczynamy od początku. Bo uprogade eq na grade jest szalenie męczące. :)

Mieliście już w ogóle z DN styczność?

MI SERWER PASI ;D

o jak milo ja dolaczam i mamy 4 osoby cleric. Dajcie ts czy cos to sie zgramy najlepiej od 1lvl

A serwer nie lepiej hollywood? ten jest nowszy chyba od reszty?

o_O akurat mialem zalozyc taki sam temat :D Pisz do mnie na GG 8465561, juz mam pobranego klienta gry ^^.

do mnie też piszaj :D 4254509

Widżę, że gildia sie nam zapełnia. ;d

Serwer na, którym gramy to WeestWood.

Moj nick :ToJaTaZla (niestety hehe )

Dozobaczenia w Nescie ;d

Ilu was jest? Dajcie namiary na skype czy TS3.. dołączę do was i mogę pomóc :)

Widzę znowu coś z DN się kręci :D

W tym roku najlepsza gra jak dla mnie :P

W sumie może zagram :D

A styczność miałem, max lvl na CBT i wtedy przed wprowadzeniem lvl capu do 32 :D

Rozkreca sie i to coraz bardziej, a pozatym teraz max lvl 40 i acopalipsa nest jest i manticora nest wiec trzeba dobijac max lvl szybko

Czy wy ludzie umiecie czytać? :D Zapytalem sie czy jest jakiś TS3 czy Skype ( gdzie gadać mozemy).. Posiadacie coś takiego?

PS. Magnum mam twoje konto :P wiec jak chcesz to napisz mi na steamie lub gg

Spoko, to jest to konto co etoo dałem ? ;p

I jaki miałeś nick na steam ? ^^ Albo wejdź na skype

Hmm

W sumie źle napisałem w tamtym poście, najlepsza gra "tamtego roku", jeszcze żyje tamtym rokiem :D

No to widze grubsza Ekipka sie kręci ;)

Kto chce ts pisac do mnie na gg

Jeśli chcesz napisz do mnie na gg:32854431

gram na Greenwood, ktoś tam gra?

Zonk, pobralem zlego klienta, sciagam od nowa [dobrego ma sie rozumiec ;D]. jak pobiore, to wejde na TS'a ktorego mi podaliscie ;]

wydaje mi sie ze wiekszosc gra na westwood , bo to byl pierwszy server

mam rozumieć, że gracie na 'europejskim' cherry?

Wiesz to chyba raczej logiczne, ze na cherry z takiej obawy ze nie ma tam blokady dla Europy jak na nexonie..

wiesz, nie interesowałem się czy nexon ma jakieś blokady czy nie, wybacz mi, proszę..