Dragon nest

czy jest wersja EU dragon nesta? albo ma zamiar wyjsc?

Jeżeli się nie mylę i dobrze pamiętam, to jest wersja SEA. Możesz mieć tam lagi, bo serwery są w Singapurze. A wersji EU nie ma.

Myślałem że wersja SEA, to właśnie wersja dla nas :huh: ?

http://dn.cherrycredits.com/

Tutaj się zarejestruj i pobierz grę. To jest dla nas(graczy EU i NA).

Myślałem że wersja SEA, to właśnie wersja dla nas ?

Ciężko powiedzieć. Co prawda domyślna wersja strony jest global, ale umiejscowienie serwerów i fakt że językami jakie można wybrać na stronie są m.in. singapurski, malezyjski i tajlandzki... Nie, oni po prostu nie mają nic przeciw temu że tam gramy bo mają z tego kasę. Ale to tylko kwestia tego że wersja NA jest zablokowana o ile pamiętam (po IP), a EU nie istnieje.

@up: nie opowiadaj bzdur, NA mają własną wersję DN.

Gram na SEA i wcale nie mam lagów, to jest jedyna wersja, w którą możesz bezproblemowo grać, bo Nexon blokuje Europe.

ludzie ludzie ludzie, ja sie pytam o EU, nie o SEA, jeden napisał a reszta sie przyczepila

wiem ze jest SEA bo grałem, ale wlasnie chodzi mi o EU

jak widze po waszych postach to nie ma EU

tak wiec pytanie czy są jakieś plany dotyczace EU

Na chwilę obecną chyba żadna firma nie planuje tego wydać (dziwne. W sumie to gra jest od początku szalenie popularna, więc nie rozumiem takiego podejścia). Przynajmniej nikt się tym nie chwalił...

Europa = najsłabszy ekonomicznie region = najsłabsze zyski, więc po jakiego grzyba mają stawiać serwy dla EU skoro większym zyskiem będzie otworzenie kolejnego nowego serwera w Azji ?