Ja mogę pograć od czasu do czasu. Z chęcią dołączę do gildii jedną z postaci ale mogę też pomóc z dungeonami innymi.
Yomimori
HanzoPL
Leceria
Pisać, jeśli ktoś potrzebuje kompana do gry ^^
Ja mogę pograć od czasu do czasu. Z chęcią dołączę do gildii jedną z postaci ale mogę też pomóc z dungeonami innymi.
Yomimori
HanzoPL
Leceria
Pisać, jeśli ktoś potrzebuje kompana do gry ^^
Proszę o przyjęcie do gildi, nick Aessi
Gra ktoś jeszcze?
Mój nick to : Kwasiuuuu
Ja zastanawiam się nad powrotem, ale dopiero jutro, dziś jeszcze jestem w internacie, a tutejszy internet nie pozwala mi na pobieranie więcej niż 1 Gb =/, jeśli się zdecyduję to na pewno się odezwę @up
To fajnie ja własnie wróciłem do gry z ziomkiem ale sporo trzeba sobie przypomnieć
Ktoś tu ma jakaś guild czy coś?
Bo szczerze mówiąc nie chce dochodzić do jakiejś pr0 guild gdzie wszystko będą robić za mnie ( na raidach tylko sie gapisz bo oni zabijaja za szybko )
Ok, Dragon Nesta przez noc juz pobralem, oraz stworzylem postac, luczniczke, nick: MistakeLord, grac bede jakos o 17, chhyba ze sie okaze ze znajomi cos zaplanowali, w takim wypadku, rano, ew. w nocy =)
Ps. Moj ALT przestal dzialac, dlatego nie pisze polskich znakow =/
Ps2. Mam rowniez nadzieje ze gramy na servie EU =)
No raczej że na EU
To skoro zbierają się ludzie to może i ja spróbuję "wrócić".
Moje postacie:
Irhim - Moonlord 47 lvl
PanKarkowka - Paladin 22 lvl
Adarel - Priest 26 lvl
Deader - Mercenary 32 lvl
Stworzyłem właśnie gildie DarknesSky . Zapraszam wszystkich Mój nick TheLilliput
Stworzyłem właśnie gildie DarknesSky . Zapraszam wszystkich
Jeśli bardziej aktywna od poprzedniej to mogę zagrać
Ja zaraz wbije do DarknesSky xD
Czasami gram nick "Sildu"
Szukam szukam ale nie wyskakuje mi taka guild
Rowniez nie moge znalezc gildi o takiej nazwie, a tak po za tym, wlasnie dobilem 10 lvl, i robie sb przerwe, do znajomych dodal mnie niejaki Liliput, jesli dobrze pamietam, nie wiem kto to dokladnie, ale pozdrawiam =)
To jest właśnie niby lider tej guild
bede gral ok. 20/21 - Mistake Lord jak cos =)
Jeżeli wciąż macie problem ze znalezieniem gildii dodajcie mnie do znajomych (nick TheLilliput ) , a ja was dodam .
Dzisiaj już znalazlem guildie czekam na akceptacje
ok 15 zaakceptuje
Witam. Również się dzisiaj do was przyłącze, tylko niech mi ktoś powie, http://www.dragonnest.eu/ , to ta stronka? Pytanie wręcz banalne ale jeszcze nie grałem w to nigdy
tak to ta