Dragon Nest

Ja mogę pograć od czasu do czasu. Z chęcią dołączę do gildii jedną z postaci ale mogę też pomóc z dungeonami innymi.

Yomimori
HanzoPL
Leceria

Pisać, jeśli ktoś potrzebuje kompana do gry ^^

Proszę o przyjęcie do gildi, nick Aessi :)

Gra ktoś jeszcze? :D

Mój nick to : Kwasiuuuu

Ja zastanawiam się nad powrotem, ale dopiero jutro, dziś jeszcze jestem w internacie, a tutejszy internet nie pozwala mi na pobieranie więcej niż 1 Gb =/, jeśli się zdecyduję to na pewno się odezwę @up

To fajnie :D ja własnie wróciłem do gry z ziomkiem ale sporo trzeba sobie przypomnieć :D

Ktoś tu ma jakaś guild czy coś?

Bo szczerze mówiąc nie chce dochodzić do jakiejś pr0 guild gdzie wszystko będą robić za mnie ( na raidach tylko sie gapisz bo oni zabijaja za szybko :P )

Ok, Dragon Nesta przez noc juz pobralem, oraz stworzylem postac, luczniczke, nick: MistakeLord, grac bede jakos o 17, chhyba ze sie okaze ze znajomi cos zaplanowali, w takim wypadku, rano, ew. w nocy =)

Ps. Moj ALT przestal dzialac, dlatego nie pisze polskich znakow =/

Ps2. Mam rowniez nadzieje ze gramy na servie EU =)

No raczej że na EU :D

To skoro zbierają się ludzie to może i ja spróbuję "wrócić".

Moje postacie:

Irhim - Moonlord 47 lvl
PanKarkowka - Paladin 22 lvl
Adarel - Priest 26 lvl
Deader - Mercenary 32 lvl

Stworzyłem właśnie gildie DarknesSky . Zapraszam wszystkich :D Mój nick TheLilliput

Stworzyłem właśnie gildie DarknesSky . Zapraszam wszystkich

Jeśli bardziej aktywna od poprzedniej to mogę zagrać :D

Ja zaraz wbije do DarknesSky xD

Czasami gram nick "Sildu"

Szukam szukam ale nie wyskakuje mi taka guild :P:D

Rowniez nie moge znalezc gildi o takiej nazwie, a tak po za tym, wlasnie dobilem 10 lvl, i robie sb przerwe, do znajomych dodal mnie niejaki Liliput, jesli dobrze pamietam, nie wiem kto to dokladnie, ale pozdrawiam =)

To jest właśnie niby lider tej guild :D

bede gral ok. 20/21 - Mistake Lord jak cos =)

Jeżeli wciąż macie problem ze znalezieniem gildii dodajcie mnie do znajomych (nick TheLilliput ) , a ja was dodam .

Dzisiaj już znalazlem guildie :D czekam na akceptacje :D

ok 15 zaakceptuje

Witam. Również się dzisiaj do was przyłącze, tylko niech mi ktoś powie, http://www.dragonnest.eu/ , to ta stronka? Pytanie wręcz banalne ale jeszcze nie grałem w to nigdy

tak to ta