Do Trinitive od wczoraj zawitały 3 osoby z forum. Niby nic, ale na początek zawsze coś.
Dragon Nest
Gram swoim tempem po dwóch dniach dopiero 15lvl. Jak na razie nie ma tragedii. Znajdzie się jakaś gildia która nie wymaga siedzenia na TS cały czas?
Na pewno nie ma 100%, ludzie na oficjalnym forum też nie dowierzają jak firma oszukuje ludzi, by Ci pobrali klienta i weszli do świata gry. Crap.
Wczoraj przeszukiwałem forum i nie znalazłem ani jednego tematu na ten temat. Także takie komentarze możesz sobie darować.
Nie mówię o doświadczeniu a o twoim bajkopisarstwie na temat płaczu na oficjalnym forum.
@edit:
Dobiłem sobie 18 i dostałem random DC -.- Zgłoszenie do gildii wysłałem.
Exp event jest, tylko trzeba na odpowiednim channelu być i sprawdzić u góry, czy jest buff do 200% exp, poza tym podczas anihilacji mobków, w prawym dolnym rogu dostajecie podstawke exp + jeśli jesteście na dobrym channelu tyle samo expa z eventu, np. 14 + ( 14 bonus exp ), spójrzcie sobie to. Obsuriana - dodajcie mnie do gildii, chętnie z wami pogram.
Gram swoim tempem po dwóch dniach dopiero 15lvl. Jak na razie nie ma tragedii. Znajdzie się jakaś gildia która nie wymaga siedzenia na TS cały czas?
Sam nie jestem fanem siedzenia na TS, więc w Trinitive jest tak samo. Jak nie chcesz, to nie musisz siedzieć. Poza tym, na razie nie ma i tak gdzie. XD Za mało jeszcze jest osób.
darkslayer najwidoczniej musisz pod szlifować angielski lub nie na to forum patrzyłeś , bo na pewno nie ma 100% expa ; ) Jest zwiększony ale nie aż tak. Chyba, że zwiększyli dużo lvl cap potrzebny, jednak to nadal naciąganie graczy . Ale dobrze, biegaj sobie dziewczynką i ciesz się życiem
darkslayer najwidoczniej musisz !!!!!pod szlifować!!!!!angielski lub nie na to forum patrzyłeś , bo na pewno nie ma 100% expa ; ) Jest zwiększony ale nie aż tak. Chyba, że zwiększyli dużo lvl cap potrzebny, jednak to nadal naciąganie graczy . Ale dobrze, biegaj sobie dziewczynką i ciesz się życiem
Ty chyba za to musisz podszkolić się w ojczystym języku.
Gildia cały czas przyjmuje nowych graczy. Jak wspomniałem wcześniej. To nic zobowiązującego. Łatwiej jest nam się złapać w ten sposób. Co do tego expa, to chyba po prostu dlatego, że lvl cap wzrósł do 80. Teraz za jeden dungeon można dostać nawet 20%.
Dopiero co zainstalowałam DN, ale przypadło mi do gustu i na pewno będę w to grać, jednakże nie zostanie to moją grą uno i nie będę mogła poświęcać jej całego swojego wolnego czasu. ;P Czy pomimo tego jest możliwość, bym doszła do gildii?
Dopiero co zainstalowałam DN, ale przypadło mi do gustu i na pewno będę w to grać, jednakże nie zostanie to moją grą uno i nie będę mogła poświęcać jej całego swojego wolnego czasu. ;P Czy pomimo tego jest możliwość, bym doszła do gildii?
Mówiłem już. Gildia którą założyłem jest całkowicie luźną i niezobowiązującą koncepcją, która ma tylko ułatwić użytkownikom forum wspólną grę. Do gildii dojdzie każdy, kto tego chce.
A jak, gildia to zbieranina osób, żeby się lepiej dogadaywać dopiero to rozbudowujemy. Większość znas dopiero się zastanawia gdzie w swoim czasie ulokowac DN i czy to jednak jest to co chcemy. Złóż podanie po naciśnięciu "g" wyszukaj gildię i zaaplikuj.
Mnie nie ma cały czas, ale od czasu do czasu wchodzę, by dodać nowe osoby. Jeśli nie robię tego od razu, to zwyczajnie trzeba poczekać. ^^
Heh, widze juz trolla - jakie oszukiwanie graczy? Mozesz dac DOWODY a nie odczucia? Nie? To zegnam.
Serio jakis idiota to pisal - po zakonczeniu dunga masz podliczanie expa i jest xxx podstawowego i tyle samo dodatkowego (chyba ze sie ma inne bonusy jak np za przyjaciela w teamie, za ciaglosc druzyny itd), ale widac nie dla kazdego 100 + 100 = 200
Heh, widze juz trolla - jakie oszukiwanie graczy? Mozesz dac DOWODY a nie odczucia? Nie? To zegnam.Serio jakis idiota to pisal - po zakonczeniu dunga masz podliczanie expa i jest xxx podstawowego i tyle samo dodatkowego (chyba ze sie ma inne bonusy jak np za przyjaciela w teamie, za ciaglosc druzyny itd), ale widac nie dla kazdego 100 + 100 = 200
Ale po co zaraz tak agresywnie? Skoro widzisz trola, to po co go karmisz? o_o Exp jest jaki jest i tyle. A w grupie jaką mamy wbija się o wiele lepiej aniżeli samemu.
panowie, mnie trochę nie będzie teraz bo mam egzaminy i remont jednocześnie, więc do gildii zapiszę się jak wrócę
@EDIT
nie będzie mnie około 1.5 tygodnia
panowie, mnie trochę nie będzie teraz bo mam egzaminy i remont jednocześnie, więc do gildii zapiszę się jak wrócę
Luzik. Będziemy czekać.
Jesli jeszcze gracie i macie tsa to wieczorem do was zaglądne
Ktoś jeszcze gra. Niektórzy od kiedy weszli do gildii nawet raz nie wbili. Poza tym, nie używamy TS'a(a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo).
Ja gram zazwyczaj w godzinach wieczornych ale nie jestem w tej gildii, jak coś to można mnie znalesc pod którymś z tych nicków Timek lub Fallen21 Albo pisac na pm to sie jakos zgadamy
Gram, ale nie zawsze czas na tygodniu mam, staram sie wieczorkami wbijac.
Widzę że chyba ładna grupka się zebrała . Właśnie ściągam DN i z miła chęcią do was dołączę
Jeżeli jeszcze ktoś gra to napiszcie do mnie w grze. Mój nick: Vact
Nie ma z kim grać a w grupie zawsze raźniej.
P.S. gram od godziny 16.00 ( w weekendy prawie zawsze jestem w grze)