Dragon Prophet Europe

Zapewne wiekszosc osob co siedzi na forum zna gre Dragon Prophet jest w fazie CBT jednakze mozna sie rejestrowac na ich stronie i miec szanse ze zostaniecie zaproszeni.

Gra bardzo fajnie wyglada i zapewnie dobrze by sie gralo Tylko szkoda ze na ich stronie głównej robią w ciula zarejestrowanych gracz ;/

Mam na mysli "Hello Nick

Welcome to the Dragon’s Prophet friend invite page. Here you can increase your chance to get Closed Beta access by inviting your friends to join you.

Czyli za zapraszanie znajomych do gry macie wieksze szanse na zdobycie Klucza do gry

Udostepnilem na FB oraz twiterze oraz dodalem 5 pewnych znajomych po czym sprawdzam swoje szanse na klucz coś się zmienilo ? otóż nie tu macie SS

kluczdragonprophet.png

Taka informacja dla osob ktore by robily sobie refferale zapewne to nie dziala o ile mozna dostac klucz za cos takiego do gry

Zrobilem wszystko oco prosili a i tak nic sie nie zmienila szansa na kluczyk do gry LIPA ;/

Własnie pisze do DP supportu i zobaczymy co powiedza na ten temat odpowiedz dodam tutaj w nowym poscie o ile dostane xD

Bo 5 znajomych to za mało. Gdybyś miał z 20-30 osób zarejestrowanych na Twoim linku, być może wskoczyło Ci na medium.

Od siebie powiem, że ode mnie zarejestrowało się z 10-12 osób, a dalej miałem na LOW.

A klucz dostałem.

Czyli co osoby na zmiennym ip robią sobie po 30-50 refferali i maja kluczyk a kto nie może zmienić ip nie może grać ? dla mnie to nie ma sensu przecież tu nie chodzi o nabijanie samemu refferali tylko informowaniu graczy o NOWEJ GRZE ;/

Już i tak poszło zapytanie do ich Supportu zobaczymy co oni powiedzą z tymi refferalami kluczami i szansami na granie w CBT

I takie pytanie do Up@ gdzie dostałeś klucz na Email ? konto w DP czy innym forum ?

1. Ktoś na portalu w komentarzach pod newsem o CBT pisał, że właśnie w ten sposób sobie ponabijał i klucz dostał, wiec możliwe. Chociaż na moje to raczej wybrali dany % z każdej grupy. Tj. Poza osobami z gwarantowanym wejściem ileś % osób weszło z Low/medium/high. Oczywiście była też określona liczba kluczy. Taki system ma dla mnie największy sens.

2.No wklejaj te odpowiedz, sam jestem ciekaw :P

3.Klucz dostałem na emaila. A w tytule pisało- Dragon's Prophet Closed Beta: Your Access has been Unlocked

Zapewne wiekszosc osob co siedzi na forum zna gre Dragon Prophet jest w fazie CBT jednakze mozna sie rejestrowac na ich stronie i miec szanse ze zostaniecie zaproszeni.

Gra bardzo fajnie wyglada i zapewnie dobrze by sie gralo Tylko szkoda ze na ich stronie głównej robią w ciula zarejestrowanych gracz ;/

Mam na mysli "Hello Nick

Welcome to the Dragon’s Prophet friend invite page. Here you can increase your chance to get Closed Beta access by inviting your friends to join you.

Czyli za zapraszanie znajomych do gry macie wieksze szanse na zdobycie Klucza do gry

Udostepnilem na FB oraz twiterze oraz dodalem 5 pewnych znajomych po czym sprawdzam swoje szanse na klucz coś się zmienilo ? otóż nie tu macie SS

kluczdragonprophet.png

Taka informacja dla osob ktore by robily sobie refferale zapewne to nie dziala o ile mozna dostac klucz za cos takiego do gry

Zrobilem wszystko oco prosili a i tak nic sie nie zmienila szansa na kluczyk do gry LIPA ;/

Własnie pisze do DP supportu i zobaczymy co powiedza na ten temat odpowiedz dodam tutaj w nowym poscie o ile dostane xD